Villa in het Gooi (Blaricum) staat te koop

In het Noord-Hollandse Blaricum staat deze prachtige Gooische villa die ondanks vele moderne elementen ook een beetje de uitstraling heeft van een woonboerderij. Het huis heeft een woonoppervlak van maar liefst 347 vierkante meter en wel zeven kamers. Vier daarvan zijn slaapkamers. Er zit ook nog een grote lap grond bij, want het totale perceeloppervlak is 4.810 vierkante meter.

 

Na binnenkomst gaat de hal over in een lange gang. Daar vind je onder andere een toilet, garderobe, bijkeuken en speelkamer. Aan het einde van de gang kom je bij de eetkamer uit. Tegenover de voordeur bevindt zich een grote woonkamer die overloopt in de keuken. De villa heeft veel ramen en de schuifpui in de woonkeuken komt uit op het terras. Vanuit de eetkamer kom je ook nog eens op een tweede terras. Ook de werkkamer is op deze verdieping te vinden.

keuken huis te koop op funda

De eerste verdieping beschikt over de vier slaapkamers. Twee van de slaapkamers hebben een inbouwkast en een derde heeft zelfs een inloopkast. Er zijn in totaal twee badkamers die beide over een douche beschikken en één met een ligbad.

In de riante tuin kun je genieten van de bomen en een prachtig gazon. Het geheel is omringd door een begroeide schutting, dus je zult ook zeker meer dan genoeg privacy hebben. Via een klinkerpad kom je bij het schuurtje en daar vind je ook de droom van menig man. Onder hetzelfde dak als de berging bevindt zich namelijk een mancave met eigen bar. Drank daarvoor kan aangevoerd worden vanuit de wijnkelder onder het huis.

mancave met bar bij woning

Wat is de vraagprijs van deze Gooische villa op Funda?

Zoals je misschien wel had verwacht van het Gooi kom je er niet goedkoop vanaf bij dit huis. Om dit optrekje aan te kunnen schaffen moet je maar liefst €4.000.000 neertellen. Aan de andere kant belooft de makelaar dat er echt helemaal niet meer aan het huis hoeft te gebeuren, dus dat is dan weer mooi meegenomen. Ook beschikt het huis over vele technische snufjes die het wonen nog aangenamer maken.

Bekijk hieronder nog meer foto’s van de Gooische villa (Funda):

villa in blaricumwoonkamer van villa in het gooihuis te koop eetkamer badkamer villa te koop