Dit huis in heeft een prachtige makeover gekregen

Dat deze vrijstaande woning potentie heeft, zie je meteen. Veel grond en een groot woonoppervlakte maken het een fijne plek om te kunnen wonen.  Hoewel het huis nog in redelijke staat was, konden de muren en kozijnen toch wel een likje verf gebruiken. Het leek alsof de tijd al die tijd heeft stil gestaan in dit huis. De verkopers wisten hier wel raad mee en zijn er mee aan de slag gegaan. Een goede investering, want deze omgebouwde woning staat nu voor zo’n twee ton extra te koop.

Bekijk hieronder een aantal before en after foto’s van de transformatie van deze vrijstaande woning:

Een grote metamorfose voor de woning in Heesch

Met succes wisten zij het complete huis een andere stijl te geven. Hier trokken zij alles voor uit de kast. Er zijn flink wat muurtjes gesneuveld en tegels gesloopt. Daarna zijn er heel wat potten verf doorheen gegaan en is er zelfs een grote aanbouw gerealiseerd voor een groter woonoppervlakte. De sfeer ging in één klap van oubollig naar modern. Grote grijze tegels in toilet én badkamer en een strakke witte keuken. Met andere woorden; een heel ander huis. In positieve zin uiteraard.

omgebouwde woning
Funda

De vrijstaande woning, gelegen in Heesch, heeft zo’m 443 m² perceel. Hiervan is 145 m² woonoppervlakte. In totaal heeft deze woning maar liefst vier slaapkamers en twee badkamer. Dat houdt in dat de master bedroom zijn eigen slaapkamer tot beschikking heeft. Meer luxe kun je je niet voorstellen.

omgebouwde woning
Funda

Dankzij de uitbouw is het leefgedeelte op de begane grond aanzienlijk vooruit gegaan. De woonkamer is groot, er is een ruim eetgedeelte en de keuken bevat zelfs een groot kookeiland. De keuken staat in contact met het leefgedeelte, maar is toch niet helemaal in een ruimte door de minder grote doorgang. De hele begane grond is voorzien van veel licht door de grote ramen en openslaande deuren.

omgebouwde woning
Funda

Alsof dit allemaal nog niet goed genoeg is, heeft deze woning ook nog een kleine verlenging achter het huis. Hier vind je een berging en garage waar je je auto en spullen kwijt kunt.

Wat is de vraagprijs op Funda?

In 2012 kochten de huidige eigenaren de vrijstaande woning voor een bedrag van €325.000. Inmiddels, 10 jaar en een flinke renovatie later, staat het huis te koop voor een mega bedrag van €550.000. Dat betekent dat ze een mooie winst kunnen innen zodra het huis verkocht is.

Ben jij benieuwd naar meerdere Funda makeovers? Bekijk dan eens deze luxe bungalow die een totale metamorfose onderging.