Huis in Arnhem te koop op Funda

Op het eerste oog zou je niks raars denken over de gezinswoning die te koop staat op Funda. Het huis in Arnhem kost zo’n € 769.000. Hiervoor krijg je 181 vierkante meter woonoppervlakte en een perceel van 300 vierkante meter. Er zouden zo’n vier slaapkamers zijn, perfect voor een gezin dus. Ook beschikt de woning over een ruime achtertuin op het zuiden en een tuinoverkapping. Verder geeft Funda aan dat het een “goed onderhouden, moderne woning is”. Toch vragen wij ons af wat je gasten zullen denken wanneer zij de badkamer inlopen en de verrassing van hun leven krijgen.

 

In de woning hangt een zeer apart schilderij

Op de foto’s van de gezinswoning in Arnhem is namelijk in de badkamer een erg opvallend schilderij te zien. Het zou gaan om een erg kleurrijke dame in een jurk, die voorover gebukt staat. Het schilderij bedenkt bijna de volledige wand. Je kan er ook gewoon niet ontwijken. Hij hangt namelijk boven het bad en door de spiegel in de badkamer zie je hem vanaf alle hoeken.

pikant schilderij in Arhnem Funda

Hopelijk krijgt de koper van het huis, hem opgeleverd zonder deze verrassing. In Schiedam was er wel sprake van een ‘ongeluk’. Hier hing een heel merkwaardig schilderij aan de muur in de eetkamer. Daar zou je gelijk geen honger meer door hebben.

Bron: showmag.nl