Spotgoedkope eengezinswoning op Funda te koop

In het plaatjes Oppenhuizen, een plaats nabij Sneek, staat een twee-onder-een-kapwoning uit het jaar 1930 te koop. De woning is gelegen aan het vaarwater It Ges, dat dé perfecte route is om te varen, door de fantastische verbinding met het Prinses Margrietkanaal, Sneekermeer en de Friese meren. De woning met een perceel van 175 vierkante meter en een woonperceel van 55 vierkante meter heeft een vraagprijs van € 100.000. Je zal hoogstwaarschijnlijk niet zo’n betaalbare woning vinden in de huidig tijd.

De woning heeft zeker wat aandacht nodig, maar heeft zeker potentie om er een prachtige woonomgeving van te maken. Ideaal voor de handige klussers onder ons. Ben jij benieuwd wat deze spotgoedkope woning te bieden heeft? Wij geven je een rondleiding door de eengezinswoning die te koop staat op Funda.

Wat heeft de woning in Oppenhuizen te bieden?

Bij binnenkomst van de woning kom je in de hal terecht, die in verbinding staat met de wc, woonkamer, keuken, badkamer en een trap naar boven. De relatief ruime woonkamer heeft een bedstede en twee kasten om al je spullen gemakkelijk op te bergen. De balken op het plafond in de woonkamer brengen een warme uitstraling, dus voor de warmte hoef je niet per se bij de schouw te zitten.

Woonkamer woning Funda

Bij het betreden van de eerste verdieping kom je direct in de slaapkamer terecht met een bergkast, dakkapel en dakraam. Wellicht kan de indeling van het huis niet helemaal jouw voorkeur hebben, maar er zijn talloze mogelijkheden om jouw droomhuis te creëren, zolang je maar de handen uit de mouwen durft te steken.

Eerste verdieping woning Oppenhuizen

De tuin van de woning ziet er echt goed uit. Natuurlijk kan je hier geheel naar eigen smaak leven in brengen om zo een heerlijk chill-plekje aan het water te creëren.

Tuin woning Funda

Al met al is deze betaalbare woning klaar voor een nieuwe eigenaar en wie weet kan jij hier binnenkort heerlijk vertoeven met een van je vrienden of je partner. Ondanks de woning energielabel G heeft, is de woning gedeeltelijk geïsoleerd met dubbel glas.

Bekijk hieronder foto’s van de eengezinswoning aan de Noardein 105, te Oppenhuizen:

Badkamer woning Oppenhuizen

Hal Funda woning Oppenhuizen

Keuken Funda woning

Toilet Funda woning