Famke Louise en haar carrière

Recentelijk maakte zangeres Famke Louise bekend een extra baantje te nemen naast haar zangcarrière. Het gaat niet om een alledaagse carrièreswitch. Famke geeft namelijk aan dat ze voortaan haar centen gaat verdienen door middel van pikante foto’s. Deze zijn enkel zichtbaar voor volgers van haar account op een exclusief platform. De volgers van dit account moeten daar uiteraard een maandelijkse bijdrage voor afstaan. Om deze trouwe kijkers te verzamelen bracht Famke Louise het bestaan van haar foto-account veelvuldig in de belangstelling. Zo vertelde ze in een zogenaamde Q&A dat de roddels die rondom haar verrassende nieuwe beroepskeuze wel degelijk kloppend waren. Hierin zegt ze dat de speculaties in de media waar waren en dat ze diezelfde avond nog zou beginnen met het maken van diverse content bedoeld voor haar nieuwe account.

De naam van het account is iets minder creatief dan haar beroepskeuze. De content van Famke is namelijk terug te vinden onder de naam: ‘spicylouise’. Binnen een paar uur haalde ze bijna 20 duizend volgers binnen! Veel mensen hebben er dus wel wat duiten voor over om de zangeres uit de kleren te zien gaan..

Flink salaris door het delen van stoute foto’s

Voor niets gaat de zon op, dus dat geldt ook voor een abonnement op spicylouise. Om de beste dame met de billen bloot te zien moet er maandelijks maar liefst 35 euro worden afgetikt. Als je een trouwe volger verwacht te worden en een jaar vooruitbetaalt, kost het omgerekend zo’n 21 euro per maand. Famke Louise loopt dus lekker binnen en heeft naar verluidt haar eerste 75.000 euro al binnen dankzij haar pikante content. Daar moeten wij wel wat langer voor werken hè mannen?

Omstreden chatfunctie

Tijdens de Q&A waarin ze haar account onthulde, gaf de zangeres antwoorden op vragen die geïnteresseerde volgers haar stelden. Ze gaf aan dat ze veel zin had om de content te creëren en wilde zelfs een band opbouwen met de personen die haar zouden gaan volgen. Dat lijkt nogal onrealistisch als we kijken naar het aantal volgers en het verhaal lijkt ook twee kanten te hebben. Zo kwam roddelkoning Yvonne Coldeweijer met een verrassend nieuwtje omtrent spicylouise. Coldeweijer beweerde dat de chatfunctie op het account namelijk helemaal niet door Famke Louise zelf wordt beheerd. Als je denkt dat je een spannend gesprek aan het aanknopen bent met de zangers kan het dus goed zijn dat je het mis hebt. Het account is namelijk in beheer genomen door een volledig team die de content van spicylouise managet. Als je chat met spicylouise is de kans dus groter dat je met de buurvrouw in gesprek bent dan met Famke. De foto’s en video’s worden wél allemaal door Famke Louise geproduceerd, dus daar hoeven haar abonnees zich geen zorgen over te maken.

Zolang de volgers van Famke Louise trouw naar haar pikante content blijven staren ziet de zangeres haar vermogen met de maand immens groeien. Als ze een beetje vaart maakt met het poseren en verwisselen van lingeriesetjes pakt ze dit jaar zelfs meer dan een miljoen euro. Van zo’n salaris kunnen wij, mannen, alleen maar dromen!