Een zeer betaalbare woning op Funda

In het dorpje Posterholt staat een karakteristieke boerderijwoning uit het jaar 1800 te koop. De vraagprijs op Funda bedraagt € 125.000. Je komt in een omgeving met een oase van rust te wonen in de provincie Limburg. De woning heeft een perceel van 420 vierkante meter en biedt 84 vierkante meter aan wooncomfort.

Deze eengezinswoning is perfect voor een jou en je partner (of wellicht jullie kleine gezinnetje). Ben je al nieuwsgierig wat deze goedkope woning te bieden heeft? Wij geven je een rondleiding en alle informatie over het huis dat te koop staat in Posterholt.

Wat heeft de woning in Posterholt te bieden?

Bij het betreden van het huis kom je eerst in een kleine hal terecht, die in verbinding staat met een van de slaapkamers en de bijkeuken. De bijkeuken is dé perfecte ruimte voor al je witgoed. Vanuit de bijkeuken kan je naar de tweede slaapkamer en de keuken. Je kunt dw oning ook via de keuken betreden. De keuken leidt je weer naar de woonkamer en de berging, waar je een mooie voorraadkast van kan maken.

De keuken Posterholt

De badkamer is niet groot, maar prima voor een douche en toilet. Deze kan echter nog een flinke make-over gebruiken. Verder heeft het huis een riante schuur aan de achterzijde, waardoor er genoeg mogelijkheden zijn om dit tot een extra woonruimte te om te toveren.

Badkamer woning Posterholt

Achterzijde Posterholt

De eerste verdieping is de zolder, welke nu als berging dient. Ook hier kan flink de handen uit de mouwen steken om het om te toveren naar wat jij maar wil. Ondanks de woning volledig gerenoveerd moet worden, biedt het een unieke kans om een droomhuis te creëren op een ruim perceel met talloze mogelijkheden.

Naast het huis staat een stenen schuur, waar je genoeg ruimte hebt voor de fietsen, gereedschapskisten en al je tuinspullen. Je moet zeker vies zijn van een beetje vuil, want je handen zullen vast en zeker vies worden door de tuin.

Woning te koop posterholte tuin

Verder heeft de woning verschillende authentieke elementen, zoals een lemen schouw en een put voor drinkwater. Ondanks dat de woning energielabel G heeft, biedt het toch een goede cv-installatie aan. Mocht je interesse hebben in het huis, is het belangrijk dat er een schriftelijkheidsvereiste geldt voor de koopovereenkomst. Deze deal kan je echt niet voor bij laten gaan met een beetje creativiteit en inzet kan jij deze woning met een vraagprijs van € 125.000 kopen.

Bekijk hieronder meer foto’s van de woning aan de Burgemeester Geradtstraat 16 in, te Posterholt:

Zolder woning Posterholt

Berging woning Posterholt

Slaapkamer woning Posterholt