Draadloos delen van audio in de lucht

Met de AirFly Pro hoef je je geen zorgen meer te maken over bedrade beperkingen tijdens je vlucht. Het is nu mogelijk om je eigen oordopjes te koppelen aan het onboard entertainmentsysteem van het vliegtuig. Geniet van je favoriete films, muziek of podcasts zonder gedoe met kabels of ongemakkelijke koptelefoons (met slecht geluid) die door de luchtvaartmaatschappij worden verstrekt.

Wat het onderscheidt van zijn voorganger, de AirFly SE, is de veelzijdigheid ervan. Met een handige knop kun je deze adapter nu ook omgekeerd gebruiken, waardoor je zowel kunt streamen van en naar een audio-apparaat. Hierdoor is het mogelijk om audio te delen met een reisgenoot door simpelweg een knop om te draaien. Easy!

Samen luisteren, overal

Dit apparaatje maakt het mogelijk om audio te streamen naar twee hoofdtelefoons tegelijk. Dit is uiterst handig wanneer je met een metgezel aan het reizen bent en samen van dezelfde media wilt genieten. Of het nu gaat om het kijken van een film in het vliegtuig, luisteren naar muziek in de auto of zelfs tijdens het sporten in de sportschool, de gadget biedt een draadloze luisterervaring.

airfly kopen gadgets reizen

AirFly Pro

Twelve South €65 Shop nu

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de AirFly Pro is de lange gebruiksduur. Met meer dan 16 uur afspeeltijd hoef je je geen zorgen te maken dat de muziek halverwege je vlucht stopt. En mocht de batterij toch leeg raken, dan is opladen een fluitje van een cent met de meegeleverde USB-kabel.

De Airfly Pro is een aanrader

De AirFly Pro is uitgerust met bluetooth 5.0, wat zorgt voor een stabiele verbinding binnen een bereik van 10 meter. Bovendien is het compatibel met een breed scala aan apparaten, waaronder AirPods en alle draadloze hoofdtelefoons, evenals elk apparaat met een 3,5 mm audio-aansluiting.

airfly pro

Of je nu onderweg bent naar een exotische bestemming of gewoon op weg naar je werk, de Twelve South AirFly Pro biedt de ultieme vrijheid en gemak in audio-entertainment. Met zijn veelzijdige functionaliteit, lange batterijduur en hoogwaardige prestaties is het de perfecte metgezel voor elke reis. Dus waar wacht je nog op? Laat je oordopjes draadloos vliegen met de AirFly Pro!

Koop de Airfly Pro via Bol.com.