De woning tussen de bomen in Groenekan

Wil jij wonen in alle rust? Dan is dit je kan. In Groenekan staat een prachtige villa te koop met een prijskaartje van 1.375.000 euro. Het huis is gelegen aan Beukenburglaan 65 en is een echt meesterwerk! Met een woonoppervlak van 282 m² en een enorm terrein van meer dan vijf hectare zal je nooit ruimte tekort komen. Deze villa ligt in het afgelegen landschap, waardoor je geniet van totale privacy.

Villa te koop op funda

De architect stond voor een lastige uitdaging: hoe creëer je een moderne villa die goed past in de natuur? Eén ding is zeker: deze man wist exact hoe hij het moest aanpakken. Met een opvallend gebogen dak en een koperen dakbedekking heeft hij en speciaal huis gecreëerd. Hoewel het er modern en glanzend uitziet, zal het koper na verloop van tijd een natuurlijk patina ontwikkelen, waardoor het perfect opgaat in de omringende natuur.

Villa te koop op funda

De villa is ontworpen met de natuur in gedachten en heeft grote ramen die je een prachtig uitzicht op de omgeving bieden. Bij zonsopgang en zonsondergang kun je zelfs wilde dieren spotten, zoals reeën, dassen en eekhoorns. Sick!

Hoewel het huis in 2006 is gebouwd, heeft het afgelopen jaar een complete make-over ondergaan. Het koperen dak en de kozijnen in de woonkamer zijn vervangen en nu helemaal in topvorm. De huidige eigenaren wilden hun toekomst hier beleven, maar hebben nu besloten om iemand anders de kans te geven om van deze mooie villa te genieten.

Wat vertelt de Funda-advertentie over de woning?

De villa heeft drie verdiepingen: een kelder, de begane grond en de bovenverdieping. De woonkamers zijn beneden, samen met een grote garage. In de kelder zijn er twee slaapkamers, een badkamer en zelfs een plek om films te kijken.

Boven zijn er drie slaapkamers en nog een badkamer te vinden. Het leukste is dat er een overdekt balkon is met een bubbelbad, naast de grote slaapkamer. Dus wil je genieten van de rust en privacy en hou je van de natuur? Dan is deze woning misschien wel voor jou.

Op de Facebookpagina van Funda gingen ook al foto’s rond en de reacties waren gemengd. Aan de ene kant waren er veel mensen die kritiek hadden op de erfpacht. Aan de andere kantvinden mensen hem prachtig en reageren ze de tekst ‘DIT IS HEM’. (Aan de capslock te zien denken we dat ze positief is.)

Bekijk hieronder meer foto’s van deze villa in Groenekan! Of bekijk de Funda-advertentie voor meer informatie over de woning.

woning met glas

funda woonkamer prachtig

Villa te koop op funda

Villa te koop op funda