Hoe bepaal je de grootte van een televisie?

Het bepalen van de maat is natuurlijk bij ieder product een aandachtspuntje, maar bij een televisiescherm heeft dit voornamelijk te maken met smaak. Als je op zoek bent naar een bescheiden televisiescherm dat niet alle aandacht in de ruimte opeist, ben je bij de Ultra HD QLED Android LCD Smart-tv X15549 van ALDI niet aan het juiste adres. Dit televisiescherm heeft een formaat van 55 inches, wat neerkomt op 123 bij 71 centimeter.

Als je dit nog altijd niks zegt, hebben we een referentiekader voor je: een middelgrote televisie is ongeveer 40 inch groot, dus een televisie van 55 inch is fors aan de maat! Een grote televisie begint overigens pas bij een afmeting van 55 inch, dus je hoeft ook niet bang te zijn dat hij veel te groot uit zal vallen.

Waar beschikt de 55 inch Smart-tv van ALDI nog meer over?

De Ultra HD QLED Android LCD Smart-tv X15549 van ALDI beschikt over verschillende functionaliteiten. Zo is de televisie van onder andere een ingebouwde Chromecast voorzien. Mocht je daar nog niet eerder van gehoord hebben: een Chromecast is een streamingsdevice die het mogelijk maakt om beelden vanaf je smartphone, laptop of tablet naar een beeldscherm te streamen. Daarnaast beschikt de televisie over Dolby Vision en Dolby Atmos, twee termen die je misschien kent uit de bioscoopzaal. Dolby Vision is verantwoordelijk voor een uitstekende kleurweergave en beeldkwaliteit, terwijl Dolby Atmos te maken heeft met de geluidskwaliteit en ervoor zorgt dat de kijker omgeven wordt door geluid. De televisie valt bovendien in de categorie HDR-tv, welke verwijst naar een techniek die ervoor zorgt dat zowel heldere als donkere beelden in detail worden weergegeven.

televisie aldi

Wat kost de televisie van ALDI precies?

De Ultra HD QLED Android LCD Smart-tv X15549 van ALDI is vanaf zaterdag 30 september verkrijgbaar voor slechts 419 euro. De adviesprijs lag met 499 euro een stuk hoger, dus je kunt zeker spreken van een koopje! Zorg dat je er snel bij bent, want ALDI hanteert een OP=OP principe op dit product.