De carrière van Jochem van Gelder

Jochem van Gelder werd op 23 mei 1963 geboren in de Gelderse hanzestad Tiel. Nadat hij zich van 1979 tot 1988 vooral liet zien in muziekgerelateerde programma’s, hoofdzakelijk als zang-kandidaat, werd hij in 1988 in dienst genomen bij de NCRV, een omroep van de NPO. Daar verwierf hij in 1989 nationale bekendheid met de presentatie van het programma Disney Club. Vervolgens presenteerde hij Willem Wever (1994-1999) en Praatjesmakers (2000-2010), wat beide grote successen werden. In 2010 vertrok hij bij de NCRV en ging hij naar SBS 6.

Bij de commerciële TV presenteerde hij Bonje met de burenHet beste idee van Nederland en Lachen om Home Video’s. Tegenwoordig is Van Gelder vooral te zien als presentator van De Alarmcentrale bij RTL 5. In 2017 deed de presentator ook nog mee aan Wie Is de Mol?, waarbij hij de finale verloor.

Wat vertelt de Funda-advertentie over zijn woning in Beneden-Leeuwen?

Al die TV-klussen hebben hem geen windeieren gelegd, getuige zijn aanschaf van een luxe stulpje in Beneden-Leeuwen in 2005. Volgens Bekende Buren kocht hij de woning met een hypotheek van zo’n € 800.000. Op basis van de hypotheek, als hij deze geheel heeft voltrokken, hoopt hij een winst behalen van 375.000 euro, zo blijkt uit de vraagprijs van € 1.175.000.

Villa Jochem van Gelder

Voor die miljoenen krijgt de koper een mooie, karakteristieke villa met een woonoppervlakte van 343 vierkante meter. In totaal zijn er tien kamers, waaronder slaap- en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen. Verder is er een ruime leefkeuken, waar meer ruimte is dan alleen om te koken en die niet alleen is voorzien van diverse inbouwapparatuur, maar ook beschikt over een kookeiland. Verder is er uiteraard een voor- en achtertuin. De achtertuin ligt op het zuiden en in de tuin bevindt zich nog een multifunctioneel tuinhuis. Bekijk meer foto’s van de te koop staande villa van Jochem van Gelder hieronder:

Jochem van Gelder villa

badkamer woning villa funda luxe