Woning aan de Senecalaan in Den Bosch staat te koop

Zo op het eerste gezicht een mooie eenkamerwoning aan de Senecalaan 115 gelegen in Den Bosch. Deze woning bevindt zich in Serviceflat De Pettelaer en biedt een mooi uitzicht vanaf de elfde verdieping. Het appartement van 68 m² beschikt over een woonkamer, slaapkamer, open keuken en een berging. Verder is het gehele complex voorzien van een receptie en is er op de dertiende verdieping een restaurant en recreatieruimte aanwezig. Ook is er een huismeester in het pand aanwezig die de boel een beetje op orde houdt. Ideaal.

 

Het appartement op de 11e verdieping

Allemaal leuk en aardig al die extra faciliteiten, maar hoe zit het met het appartement zelf? Bij binnenkomst vind je naast de deur van het appartement een handige berging waarin de aansluitingen voor het witgoed, de meterkast en de cv-opstelling te vinden zijn. Verder is de woonkamer afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk in lichte kleuren op de wanden en is er een schuifpui die je naar het balkon brengt. Deze schuifpui zorgt voor een aangename lichtinval en geeft een mooi uitzicht vanaf de elfde verdieping over de groene omgeving. Het appartement zelf is ingedeeld met een hal, toilet, badkamer, half open keuken en een woonkamer die doorgang geeft naar de slaapkamer. De half open keuken beschikt over een elektrische kookplaat, oven en een koelkast en is voorzien van vinyl op de vloer.

Geen badkamer op de plattegrond?

Ondanks dat er in de beschrijving van deze woning keurig beschreven staat dat het appartement zowel een toilet als een badkamer bezit, is hier verder niets over terug te zien. Zo is er tussen de foto’s van het appartement echter wel een toilet te zien, maar zit er geen enkele foto van een badkamer tussen. Het viel instagramaccount @liberoaankoop namelijk ook al op dat er geen badkamer aanwezig is. En zo wezen ze in hun filmpje zelfs naar deze plattegrond:

funda appartement zonder badkamer

Op het filmpje is duidelijk een plattegrond te zien met alles erop en eraan, behalve de badkamer. Wij hebben verder onderzoek gedaan en wat blijkt? Nu staat er ineens een nieuwe plattegrond op de Funda die wel aangeeft dat er een badkamer aanwezig is. Verdacht, toch?

Toch is er op de foto’s van het appartement zelf nog geen enkele badkamer te bekennen. Zal de plattegrond toch snel aangepast zijn na de Instagramvideo van @liberoaankoop? Het blijft een raadsel.

funda appartement zonder badkamer

Bekijk hieronder meer foto’s van de woning aan de Senecalaan 115:

woning den bosch te koop funda

funda appartement goedkoop den bosch te koop