Appartement met wandje tussen de bedden zorgt voor verbazing

Het gaat om een appartement met berging en garage. Het appartement is gelegen aan de bosrand en maakt deel uit van het Coöperatieve Servicecentrum “Vijversburg”. Daarnaast is gelegen op de 2e verdieping en heeft daardoor een vrij uitzicht op de vijver en de groene weide.

Bij binnenkomst heb je een ruime hal, apart toilet en de weg naar de woonkamer. Ook heb je een balkon op het zuiden. Tot slot heb je natuurlijk de slaapkamers, ook vanuit daar heb je toegang naar het balkon. Maar die slaapkamer is wat de gemoederen bezighoudt. Er staat tussen een tweepersoonsbed namelijk een wandje. Dus is het omdat ze elkaars geur niet uit konden staan of zullen er toch andere dingen spelen? Maar blijkbaar waren ze elkaar niet helemaal zat, aangezien je er wel doorheen kan kijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Libero Aankoop (@liberoaankoop)

Zie hieronder nogmaals de foto van de opmerkelijke slaapkamer:

slaapkamer met wand

Wat valt er te beleven in Norg?

Norg is een gemeente in Drenthe en had in 2021 3.745 inwoners. Verder beschikt het over alle basisvoorzieningen, deze zijn ook nog eens op loopafstand. Bovendien staat het bekend om zijn bosrijke omgeving. Vanuit Norg ben je met de auto binnen een kwartier in Assen en in minder dan een half uur in Groningen. Op loopafstand bevinden zich tennisbanen en een bewegingscentrum met een chloorvrij zwembad.

Wat betaal je voor dit Funda appartement?

Dit opmerkelijke Funda appartement aan de Meent 92 in Norg is voor 175.000 euro van jou. Dat is echter niet alles wat je kwijt bent aan dit appartement. Iets wat er namelijk nog extra bij komt, is het entreegeld voor het lidmaatschap tot de coöperatieve vereniging. Deze bedraagt € 2.000,- dus dat valt ook nog wel te overzien. Ook niet onbelangrijk: er is geen hypotheek mogelijk, je moet minimaal 55 jaar oud zijn en er zijn geen huisdieren toegestaan.

Bekijk hieronder nog wat foto’s van het appartement:

funda norg huis te koop

slaapkamer twee bedden badkamer te koop