Woning in Maastricht aangeboden op Funda

Als we naar de voortuin kijken moeten er eigenlijk al een paar alarmbellen gaan rinkelen. Veel verrassingen biedt deze voorzijde van de woning aan de Bogaartsborg 93 namelijk niet. Dit ligt wel in de populairste woonwijk van Maastricht. Op Funda wordt daar uiteraard flink op ingespeeld, maar daarbij gaat de makelaar wel iets te ver. Over de achtertuin wordt namelijk gezegd dat het sfeervol en onderhoudsvriendelijk is. Dat is maar goed ook, want de tuin heeft flink wat onderhoud nodig en de sfeer moet ook nog even worden toegevoegd.

De toekomstige eigenaar moet nog wel het ene en ander aan de woning gaan doen. Zoals gezegd is dat aan de binnenzijde niet per se noodzakelijk. Het interieur ziet er best redelijk en netjes uit. Zowel de voor- als achtertuin hebben, op z’n zachtst gezegd, wat verzorging nodig. De belofte over de sfeervolle achtertuin wordt namelijk niet helemaal waar gemaakt. De tuin is smal en van niets voorzien. Het is dus kaal en er moet nog veel aan gebeuren. De kale muur aan de linkerzijde doet denken aan een gevangenis. Als je het gevoel krijgt dat je moet ontsnappen uit je eigen achtertuin gaat er iets flink mis. Het biedt wel mogelijkheden tot een bedrijf aan huis. Denk bijvoorbeeld aan een escape-room…

Toch is de woning recentelijk verkocht. Sinds 26 januari 2024 was het huis in Maastricht beschikbaar op Funda en een kleine maand later werd het verkocht. Of de nieuwe eigenaar over de tekst heen heeft gelezen of dat hij/zij de achtertuin daadwerkelijk sfeervol vindt, is onduidelijk. Er werd een schamele 320.000 euro voor gevraagd. Er moet dan natuurlijk nog wel een apart budget worden vrijgemaakt om de sfeer te kunnen kopen!