Het lijkt erop dat mannen en vrouwen toch zelfverzekerder zijn over het lichaam dan we dachten. Uit onderzoek van het fitnessmerk Bowflex kwamen bijzondere resultaten naar boven. En wat blijkt, we vinden onszelf zeer fit.

Tevredenheid mannen en vrouwen

Ruim de helft van de Nederlanders gaf aan meer te willen bewegen of gezonder te eten. Toch blijkt dat we eigenlijk al best tevreden zijn met ons fitheidsniveau. Van de mannen zegt ruim 55% dat ze bovengemiddeld fit zijn, bij vrouwen is dit 39%. Het zijn dus de mannen die toch positief te spreken zij over hun sportieve prestaties.

fit Nederland MAN MAN

Een fit Nederland

We staan allemaal wel eens voor de spiegel om te kijken of al die uren in de gym écht resultaat hebben. Wat blijkt: mannen zijn het meest tevreden over hun armen. Ben je toch nog niet helemaal tevreden over jouw armen, geen zorgen. Want zo krijg je grote armspieren zonder fitnessabonnement. Vrouwen zijn vooral erg tevreden over hun borst.Tegenover de zekerheden over de armen en de borst, staat ook één algemene onzekerheid: de buik. Dit is voor mannen en voor vrouwen een grote stoorzender. We willen alemaal een platte buik, toch?

Wat weerhoudt ons ervan om te sporten?

Er zijn verschillende redenen waarom we niet sporten. Te weinig tijd (39%) en een gebrek aan motivatie (29%) weerhouden ons ervan om wat meer te sporten. Gelukkig is daar een perfecte oplossing voor. Ruim 60% geeft aan dat ze meer zouden bewegen wanneer ze de juiste apparatuur in huis zouden hebben.

Thuis een full body workout

Wanneer we een fitnessapparaat willen aanschaffen voor thuis, dan willen we natuurlijk een apparaat waarmee jij het makkelijkst het resultaat behaalt dat jij voor ogen hebt. De Bowflex Max Trainer is een thuisapparaat en combineert de volledige lichaamstraining van een elliptische crosstrainer met de calorieën-slopende effectiviteit van een stepper. De Max Trainer biedt alle voordelen van een High Intensity Interval Training door de verschillende snelheden en inspanningsniveaus. In slechts 14 minuten kan jij al meer dan 500 kcal verbranden. Dus het is hét apparaat waarmee jij een heerlijke full body workout kan doen om jouw summer body te realiseren.

bowflex trainer Fitness thuisapparaat MAN MAN

Max Trainer M7i

Bowflex €2.499 Shop nu

Bij het aanschaffen van dit apparaat haal jij dus een full body workout in huis en ben jij één stap dichter bij jouw droomlichaam. Breng routine in, houd je daaraan vast en geef alles wat je hebt.