Waar gaat de horror serie ‘From’ over?

De nieuwe Amerikaanse horror serie ‘From’ heeft kijkers heel bang gemaakt. De sci-fi horror serie speelt zich af in een typisch Amerikaans dorpje waar ze te maken krijgen met niet echt ‘normale’ zaken. Op het moment dat je dit dorpje betreedt, realiseer jij je al gauw dat je niet weg kunt. Je zit in een strijd om te overleven en bent tegelijkertijd opzoek bent naar een uitweg. Zo wordt er hard gestreden tegen angstaanjagende nachtwezens die in het omringende bos leven. Ook zijn er enge geheimen verstopt in het dorpje. Kortom, één en al horror.

Op IMDb krijgt de serie momenteel 7.7/10 sterren. Op Rotten Tomatoes krijgt deze serie een Average Tomatometer van 96% en een Average Audience Score van 89%. Indrukwekkende cijfers dus! Fans laten niet alleen op Rotten Tomatoes en IMDb weten dat ze van de show houden, maar ook op social media lijkt de hype ontzettend groot.

Horror fans lijken erg onder de indruk

From zendt momenteel het tweede seizoen uit en kijkers lijken de serie erg spannend te vinden. Zo luiden de reacties op social media als volgt: ”Dit is de engste serie die ik ooit heb gekeken, aanrader!” iemand anders zei ”Ik ben aan het trillen van de angst, ik ga vanavond denk ik niet kunnen slapen”.  Als je nu ook wel benieuwd hoe eng deze serie is kun je de serie kopen op zowel dvd als blu-ray. Helaas is de serie momenteel niet te streamen via streamingdiensten in Nederland. Je zou dus via een VPN-verbinding of een andere manier deze serie moeten gaan streamen.

Zie hieronder de trailer van de horrorserie From: