Een frisse heren parfum voor de lente

Waar we in de winter gebruik maken van kruidige en warme geuren, is een heren parfum voor de lente voornamelijk fris. We zien in veel lentegeuren fruit terug, evenals bepaalde houtsoorten en bloemen. Stuk voor stuk zijn dit geuren die door hun frisheid bijdragen aan het lekker en positief in je vel zitten. Het juiste luchtje kiezen voor de juist gelegenheid kan nog best een uitdaging zijn. Met een heren parfum uit onderstaande lijst hoeft dit echter geen probleem meer te zijn.

Yves Saint Laurent – L’Homme Cologne Bleue

Deze geur symboliseert de geur van vrijheid en bezit een zonnig en boeiende uitstraling. De heren parfum is bovendien erg opvallend, door het frisse karakter. De topnoot van de L’Homme Cologne Blue bestaat uit bergamot, het hart is gemaakt van citrusvruchten en de basisnoot van cederhout.

 

Hugo Boss – Hugo Reversed Eau de Toilette

Van de Hugo Boss luchtjes kennen we allemaal de klassiekers, maar deze variant doet het net even iets anders. Zo is het logo in spiegelbeeld en is ook het flesje anders dan we zijn gewend. De topnoot bestaat uit bergamot, de hartnoten uit pamplewood en de basisnoot is Haïtiaanse vetiver. Het geheel zorgt voor een frisse en fruitige geur.

 

Dolce & Gabbana – K by Dolce&Gabbana

Voor deze heren parfum haalt het modemerk inspiratie uit de Toscaanse heuvels en Mediterraanse middagzon. Het resultaat is een warme, lekker frisse geur. De geur bestaat uit citroen en bloedsinaasappel, veel bloemen met een beetje rode peper en verder cederhout en vetiver.

 

Hermès – D’Orange Verte

Ook deze heren parfum is erg fris. De hoofdrol in de geur wordt gespeeld door (de naam zegt het al) de sinaasappel. Zowel de schillen als de bladeren van de vrucht zijn in het luchtje verwerkt. Verder vind je citroen, mandarijn en munt terug in de geur.

Intimacy – Classic

Dit is de klassieke variant van deze heren parfum. Het luchtje bevat onder andere roze peper, basilicum en vetiver. Het Intimacy luchtje combineert een frisse geur met een wat mysterieuze geur. Ook dit luchtje symboliseert hiermee vrijheid en een zucht naar een nieuw avontuur.