Was je gezicht

We beginnen makkelijk. Minimaal acht uur per dag doorbrengen in een klamme kantoorruimte waar je praktisch zuurstoftekort krijgt door de gerecyclede airconditioning lucht is nou niet bepaald bevorderend voor je huid. Daarnaast staar je hoogstwaarschijnlijk het merendeel van de uren naar een beeldscherm. Dit zorgt voor een herhaalde spierbeweging rond de ogen wat leidt tot wallen en donkere kringen. Was daarom je gezicht met warm water voordat je avondprogramma begint. Door de warmte openen de poriën zich en wordt je huid gehydrateerd. Die donkere kringen, wallen en kraaienpootjes zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Essential skincare XY made

Essential Skincare

XY MADE €54,99 Shop nu
cleanser_voor_mannen_gezicht_xy_made

Red Clay Cleanser

XY MADE €25 Shop nu

Minimaliseer de hoeveelheid koffie

We begrijpen dat het lezen van de bovenstaande zin alleen al een angstig gevoel geeft. Echter raden we je aan om niet te veel koffie te drinken. De koffie houdt je draaiende en zorgt dat je scherp en gefocust blijft. Maar wist je dat koffie je huid uitdroogt? Beter start je je dag met een stevige bak en bouw je de hoeveelheid af naarmate de dag eindigt.

Re-style je haar

Na een dag vol frustrerende meetings en krappe deadlines begrijpen we dat je haar niet meer zo florissant zit als dat het aan het begin van de dag deed. Toch wil je indruk maken op je tinder-date. Een kleine re-style doet wonderen. Pak een handdoek en masseer je hoofdhuid met de handdoek en warm water. Droog deze en style je haar. Je ziet er weer fresh uit en voelt je ook frisser

fris uitzien na werk

Zorg ervoor dat je altijd een geurtje bij je hebt

Dat geurtje dat je vanochtend snel opspoot ruik je niet meer. Zorg er daarom voor dat je altijd een geurtje in je tas hebt zitten.

Draag altijd een pakje kauwgum bij je

Reken er maar op dat je adem naar koffie ruikt na een lange dag werken. Door altijd kauwgum bij je te hebben zorg je ervoor dat je een frisse adem hebt. En je kunt ze aanbieden aan de persoon die net zo’n lange dag heeft gehad.

Gebruik oogdruppels

De boven genoemde ijle lucht en het eindeloos staren naar beeldschermen en lege brainstorm vellen zorgen voor droge en daardoor rode, geïrriteerde ogen. Oogdruppels zijn hier dé oplossing voor. Zorg voor een potje op kantoor. Een andere optie is het gebruiken van een goede crème die de donkere kringen onder je ogen weet weg te werken:

Essential skincare mannen dark circle xy made

Essential Skincare + Dark Circle Defence

XY MADE €69,99 Shop nu
dark_circle_defence_xy_made

Dark circle defence

XY MADE €25 Shop nu