De hockeycarrière van Freeke Moes

De 24-jarige Freeke Moes staat sinds haar zesde op het hockeyveld en heeft sindsdien een fantastische carrière neergezet. Zo doorliep zij alle nationale jeugdselecties, waarna zij in 2019 mocht debuteren voor de Nederlandse Oranje Dames. Met dit team heeft zij al verschillende titels op haar naam staan en werd zij in 2022 wereld kampioen. Ook voor haar club Amsterdam is Freeke een grote aanwinst. Zo maakt zij de ene na de andere prachtige goal en staan zij inmiddels op de tweede plaats in de hoofdklasse competitie.

De blondine is ook actief op sociale media

Binnen het hockeyveld trekt Freeke met haar fantastische prestaties dus regelmatig de aandacht, maar daarbuiten weet ze ook veel aandacht te krijgen op sociale media. Zo heeft Freeke bijna 10.000 Instagram-volgers, die zij veelal voorziet van de meest prachtige foto’s waarbij zij in actie te zien is op het veld. Met Freeke haar blonde lokken – in combinatie met haar afgetrainde lichaam – zijn alle foto’s geslaagd.

 

Verder is op Freeke haar Instagram ook te zien dat zij voor haar carrière regelmatig in het buitenland te vinden is. Zo spelen de hockeysters van Oranje Dames voor de Pro League veelal wedstrijden in het buitenland tegen landen als Argentinië en Zuid-Afrika. En naast dat de dames hier bezig zijn met het neerzetten van een goede wedstrijd, is er ook genoeg tijd om te relaxen. Zo is Freeke hier dan ook veelal te zien in zomerse outfits, terwijl zij geniet van het zonnetje met de andere vrouwen.

Kortom, Freeke Moes is een vrouw van enorm veel kwaliteiten van wie we in de toekomst waarschijnlijk nog veel meer van gaan zien. Check hieronder een selectie van onze favoriete foto’s van Freeke:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Freeke (@freekemoes)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Freeke (@freekemoes)