De locaties in You

Joe Goldberg (Penn Badgley) doet zich in seizoen vier van You voor als een professor op een universiteit in London. Deze school wordt in de serie vernoemd als het Darcy College. In de realiteit is deze school opgenomen op de universiteit Royal Holloway. Je zult vast denken dat deze universiteit te vinden is in Londen. Toch is dit niet zo. Royal Hollaoway is namelijk te vinden in Egham. Dit is een plaatsje in Engeland dat ongeveer 35 kilometer van Londen ligt.

In de serie zie je Joe vaker van de universiteit richting huis lopen. Dit is natuurlijk waanzin. In de realiteit zou Joe dan namelijk zes uur lang moeten lopen om weer thuis te komen.

Reacties van de Britten op seizoen 4 van You

De Britten zijn erg verbaasd over hoe Netflix deze scenes in de serie heeft aangepakt. Ze vragen zich af hoe Netflix had verwacht hoe dat de kijkers van You seizoen vier zouden reageren, aangezien mensen met een beetje verstand over Londen deze ‘fout’ wel makkelijk kunnen herkennen. Reacties op de serie zijn dan bijvoorbeeld:“You season 4 stating Royal Holloway is ‘across town’ from South Kensington but he enjoys the walk home.“Quite the commute there, Joe.”

seizoen vier you locaties

Anderen vinden eigenlijk dat de reacties op deze ‘fout’ veel te extreem zijn. De serie is fictie. Joe is namelijk een moordenaar is die erg telkens mee weg komt, hij werk krijgt op een universiteit en doet zich voor als een professor. Waarom zouden dan de locaties in London uit de serie wel moeten kloppen? Een reactie was dan bijvoorbeeld:“Ok I just started season 4 of You and they’re trying to make out that Royal Holloway is in London. Wait until these people find out that Gotham City isn’t a real place, or that Superman can’t really fly. It’s called suspension of disbelief, folks. After all, it’s just a daft wee Netflix show.”