1. Het is niet spannend genoeg

Misschien is het voor jou genoeg om even snel het bed in te duiken en dan lekker te gaan slapen. Toch is dit voor de meeste mensen niet genoeg. Het gaat namelijk om de algemene spanning die al de hele dag tussen jullie aan het opbouwen is en dat je deze spanning eindelijk kunt gaan verbreken. Een van de fouten die mannen maken in bed is om deze spanning dus compleet te vergeten. Probeer de energie en spanning in jullie relatie terug te vinden en dit ook over te brengen op je partner.

 

2. Het gaat allemaal te snel voor haar

Met deze fout bedoelen we niet dat jullie te hard van stapel lopen. Eigenlijk juist het tegenovergestelde. Het gaat namelijk vaak veel te snel tussen de lakens. Je duikt in bed en na een minuut of tien ben je alweer klaar en ready om te gaan slapen. Je neemt niet de tijd om er een hele happening van te maken. Natuurlijk heb je hier ook niet altijd tijd voor of zin in, maar toch gebeurt het nog te vaak. Neem een keer de tijd om uitgebreid te verkennen en eens even volop te genieten van alle mogelijkheden. Je zult zien dat dit eens in de zoveel tijd een wonder zal doen voor je relatie.

3. Je schat haar mood verkeerd in

Als vrouwen in de mood raken dan kun je dat merken aan meerdere fysieke gebeurtenissen. Soms denk je dat je precies weet in wat voor mood je partner is door deze fysieke gebeurtenissen, maar dan vergeet je toch echt één ding. Het is namelijk ook gewoon een hele normale lichamelijke reactie die niks met een mood te maken heeft (en dan praten we natuurlijk over wat er daar beneden plaatsvindt). Als je jezelf alleen daarmee laat leiden, kom je er al snel achter dat het niet altijd even goed gaat. Vergeet daarom ook niet om op andere manieren te vragen of uit te vinden of ze er zin in heeft of niet.

fouten in bed man vrouw

4. Er zit te weinig afwisseling bij

Na een tijdje kan het zijn dat jullie in een soort sleur raken. Alles gaat op de automatische piloot en dat maakt de hele gebeurtenis vrij matig. Misschien komt dit dan door te weinig afwisseling tussen de lakens. Als je altijd hetzelfde doet raak je er op uitgekeken en dat is zonde: er zijn zoveel verschillende dingen die je samen kunt uitproberen. Misschien is het een goed idee om eens wat nieuwe dingen te proberen. Je kunt dit zelf voorstellen maar kijk dan uit voor enig gevoel van belediging. Als je zomaar zegt dat je het saai vindt kan dat vervelende gevolgen hebben. Peil of zij ook eens zin heeft om iets anders te proberen en ga vanuit daar verder verkennen.

5. De focus op haar is wat jij ziet als voorspel

Misschien betrap je jezelf er wel eens op: alle dingen die je voor haar uitvoert zijn voor jou voorspel. Toch is deze gedachte wat oneerlijk. Het mooiste is om van elke handeling samen te genieten. Haar blij maken zou voor jou ook wat moeten betekenen. Neem eens de tijd om dat te evalueren en na te denken over je eigen positie in bed. Maak er samen de beste tijd van en geniet van elke seconden.

6. Je maakt geen optimaal gebruik van al haar gevoeligheden

Zoals je weet kunnen niet alle vrouwen de finish halen door standaard bed praktijken. De vrouw heeft namelijk nog andere gevoeligheden waar je gebruik van kunt maken. Toch komt het dus veel voor dat mannen dit lijken te vergeten. Ga eens op verkenningstocht en zie wat ze wel en niet prettig vindt. Laat jezelf leiden door haar en het komt allemaal hartstikke goed.

7. Je legt onbedoeld druk op de finish 

Soms lijkt het alsof de finish het belangrijkste is van de hele happening. Maar deze gedachtegang is zo ontzettend zonde. Het is namelijk veel meer dan alleen dat. Je kunt optimaal van elkaar genieten en elkaar ontzettend goed leren kennen tussen de lakens. Het is zelfs zonde om het alleen om het einde te doen. Misschien herken je wel dat je na afloop aan haar vraagt of het allemaal gelukt is. Dat bedoel je waarschijnlijk heel lief maar dit kan wel een grote druk op de finish leggen. Misschien heeft ze er moeite mee en denkt zij door de vragen dat het voor jou ook erg belangrijk is. Als het dan niet gebeurt kan het voor haar voelen alsof ze faalt, terwijl dat natuurlijk helemaal niet zo is.

8. Zodra je zelf klaar bent is de deed ook meteen klaar

Aan de andere kant van het spectrum is misschien wel de meest gemaakte fout: dat je je eigen behoefte voorop stelt. Als jij klaar bent dan is alles klaar en is het tijd om te gaan slapen. Je laat haar dan in principe zitten met het gevoel alsof het nog niet goed is afgesloten. Neem ook nadat je zelf klaar bent de tijd om nog eventjes na te genieten en haar te ondersteuning mocht zij de finish nog niet gehaald hebben.