Tips van een expert voor een beter leven onder de lakens

Als je net in een relatie zit, is het belangrijk dat jullie elkaar ontdekken en vragen wat fijn is voor de ander. Soms kan dit veranderen en kan je het ook later in de relatie vragen. Het is belangrijk dat jullie rekening met elkaar houden. Praten tijdens de daad en je partner laten weten wanneer ze iets goed doen, leidt tot meer plezier, een diepere verbinding en betere communicatie op andere gebieden van je leven. Blijf goed communiceren in een relatie, ook tijdens of na de daad

 

1. Voel je comfortabel met jezelf

Zelfplezier en bij jezelf experimenteren is de beste tijd om ervoor te zorgen dat jij zelf je lichaam begrijpt. Zo kom je er ook achter wat je leuk vindt en wat je wil. Als je eenmaal meer te weten bent gekomen over wat jij leuk vindt, kan je het effect gemakkelijker kunnen nabootsen met een partner die je een veilig gevoel geeft.

2. Maak tijd voor het voorspel

Voorspel is een vereiste, geen suggestie. Als je voorspel doet voor de daadwerkelijke daad, zorg je voor extra doorbloeding en gevoeligheid, en zo kan je uiteindelijk een groter gevoel van bevrijding voelen.

4 expert-tips in bed voor mannen én vrouwen

3. Experimenteer met ‘edgen’

Hiermee wordt bedoeld ‘tot aan de rand van je hoogtepunt komen, achteruitgaan en herhalen’. Dit kan alleen of met een partner worden gedaan. Het bouwt veel spanning op en kan erg explosief aanvoelen wanneer het uiteindelijk wel gebeurt.

4. Vergeet het glijmiddel niet

De vrouw kan erg opgewonden zijn en hoeft niet per se altijd nat te zijn. Of de vrouw kan juist erg nat zijn en niet opgewonden zijn. Als je glijmiddel toevoegt, gaat het gegarandeerd makkelijker.

Dit waren een aantal belangrijke tips voor in bed. Zo kan je letterlijk en figuurlijk knallend het jaar beginnen.