Forbes onthult best verdienende celebrities van 2020

Geld, stacks, zaken doen én praten over de rijkste mensen ter wereld. Dat is wat het magazine Forbes voornamelijk doet. Massaal lezen er elke maand ontzettend veel Amerikanen het blad. Zo hebben ze interessante lijstjes, zoals de 30 miljonairs onder de 30 én de 100 best betaalde celebs ter wereld.

Gelukkig brengen ze niet alleen een papieren magazine uit, maar ook online zijn er veel leuke artikelen te lezen. Ze onthulde onlangs nog de best betaalde celebrities en wij hebben daar de top 10 voor je van verzameld.

10. Dwayne Johnson – 72 miljoen euro

Je kan deze acteur kennen van de grappige film Jumanji, of hij komt je bekend voor door een film als Black Adam. Met zijn laatste films verdiende hij een fortuin en won hij verschillende prijzen. Johnson verdiende dit jaar 72 miljoen euro en dat is goed voor een nummer #10-positie in deze lijst.

Dwayne Johnson

9. Lebron James – 72,6 miljoen euro

In 2018 sloot hij zich aan bij het team van de Los Angeles Lakers en wist hij daarmee een som van 125,9 miljoen euro op zijn bankrekening te laten storten. De basketballer heeft flink wat dure aankopen gedaan en moet flink wat geld afdragen aan zijn sportcoach. Hij verdiende in 2020 ook meer dan goed: een kleine 72,6 miljoen euro.

8. Howard Stern – 74 miljoen euro

Wie zei dat het medium radio al was uitgestorven? Howard Stern bewijst maar weer dat er nog ontzettend veel mensen naar de radio luisteren en dat het flinke salaris van de Dj te permitteren is voor de zender. Howard verdiende namelijk in 2020 een whopping 74 miljoen euro.

7. Neymar – 78,5 miljoen euro

Neymar heeft een 5-jarig contract bij Paris Saint-Germain en verdient daar grof geld. In totaal zou hij tot en met 2022 een salaris verdienen van 288 miljoen euro. Dit jaar verdiende de voetballer ruim 78,5 miljoen euro, want ook via sponsoren verdient de Braziliaan veel knaken.

neymar forbes

6. Tyler Perry – 79,8 miljoen euro

Tyler Perry is voor veel mensen beter bekend als Madea, een stoere Afro-Amerikaanse vrouw. Daarnaast is hij voor veel films acteur geweest, heeft hij een hoop geregisseerd én schreef hij regelmatig scripts voor de grootste films. In 2020 verdiende de alleskunner ruim 79,8 miljoen euro.

5. Lionel Messi – 85,6 miljoen euro

Wanneer je aan voetballers denkt, is Lionel Messi één van de eerste waar je waarschijnlijk aan denkt. Hij is twee keer genomineerd voor beste FIFA speler en won velen prijzen. Dit alles was in 2020 een kleine 85,6 miljoen euro waard.

lionel messi forbes

4. Cristiano Ronaldo – 86 miljoen euro

Hij heeft de meeste volgers op Instagram én stond in de lijst van meest gelikete foto’s van 2020. Daarnaast verdient hij flink wat geld met samenwerkingen op zijn sociale media én is hij een held op het veld. Hij verdiende in 2020 in totaal ruim 86 miljoen euro.

3. Roger Federer – 87,5 miljoen euro

Met tennissen wist Roger Federer in 2020 meer te verdienen dan de twee populairste voetballers van het afgelopen jaar. Met zijn skills op de baan wist hij in 2020 een astronomisch bedrag van 87,5 miljoen euro bij elkaar te tennissen.

2. Kanye West – 140 miljoen euro

Als er één schoen wel populair is, zijn het de Yeezy’s wel. Kanye West heeft deze samenwerking met Adidas al jaren lopen en de schoenen zijn keer op keer compleet uitverkocht. Met deze samenwerking én alle andere bijverdiensten kreeg hij in totaal 140 miljoen euro uitgekeerd op zijn bankrekening.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ye (@kanyewest)

1. Kylie Jenner – 485 miljoen euro

Het had ook niet anders kunnen zijn dan dat Kylie Jenner de nummer 1 positie in deze lijst zou hebben. Kylie heeft niet alleen regelmatig eigen series en tv-programma’s, ook heeft ze een ontzettend goed lopende cosmeticalijn. En als klap op de vuurpijl verdient ze een fortuin met influencen op Instagram. Jenner verdiende in 2020 het bizarre bedrag van ruim 485 miljoen euro.