Headerfoto via

1. Waterfront Chill & Groove – Amsterdam

Loungebanken, chille muziek, heerlijk eten en fijne mensen. Dit alles komt samen op de unieke locatie aan het water van De Nieuwe Meer in Amsterdam bij restaurant Het Bosch, tijdens Chill & Groove. Vier hosting chefs, waaronder meesterchef Julius Jaspers, zullen een 8-gangen swinging menu voor je serveren, waarbij je smaakpapillen versteld zullen staan. Denk aan een mousse van foie gras of een amandeltartelette, gerechten zoals je ze nog nooit geproefd hebt. En de naam zegt het al, er wordt niet alleen maar gechilld, verschillende dj’s en live acts zullen ervoor zorgen dat ook de Groove naar boven komt.

21 t/m 23 juli 2017

Jollenpad 10 – Amsterdam

Regular ticket: €65.00

food-events-waterfront-manman

2. Festival Trek – ’s Hertogenbosch / Amsterdam

Festival Trek is een rondreizend food festival dat verschillende plekken in Nederland afgaat, zodat er altijd wel een festival bij jou in de buurt te vinden is. Van 6 tot en met 9 juli is het festival op het Paleiskwartier in ’s Hertogenbosch te vinden om vervolgens door te trekken naar Amsterdam, waar het festival van 14 tot en met 16 juli te vinden is in het Amstelpark. Het gratis toegankelijke festival staat in het teken van lekker eten, live muziek en theater. Maak een smakelijke ontdekkingsreis langs alle foodstands en geniet van dit heerlijke food event.

6 t/m 9 juli 2017

Hugo de Grootlaan 82 – ’s Hertogenbosch

14 t/m 16 juli 

Amstelpark – Amsterdam

3. Eten op Rolletjes – Deventer

Van Haarlem tot Breda en in juli dus in Deventer, Eten op Rolletjes rolt letterlijk door Nederland. Ontdek nieuwe smaken bij de mooiste keukens. Dit event is ideaal voor families, want aan iedereen is gedacht. Worp Plantsoen in Deventer wordt ook dit jaar weer omgetoverd tot openluchtrestaurant, waarbij de live muziek ervoor zorgt dat de sfeer er goed in zit.

21 t/m 23 juli 2017

Worp Plantsoen – Deventer

food-events-etenoprolletjes-manman

4. Bumperkluiven – Breda

Een nieuw foodtruck festival in hartje Brabant. Het veld aan de Witte de Withweg wordt overgenomen door drie Bredase ondernemers die het tijd vonden voor een food festival in Breda. Met de toepasselijke slogan ‘Eet je een ongeluk’, diverse foodtrucks, theater, entertainment en live muziek beloofd Bumperkluiven een gezellige editie te worden.

13 t/m 16 juli 2017

Witte de Withweg – Breda

5. De Parade – Den Haag / Utrecht

Zweefmolens, theater, artiesten, muziek én natuurlijk eten. De Parade is een feest voor iedereen. Met 60 voorstellingen reizen ze rond van Rotterdam, tot Den Haag, tot Utrecht en sluiten ze af in Amsterdam. Houd je niet zo van theater? Er zijn genoeg andere dingen te beleven op het festival, zoals muziekoptredens en je kunt genieten van het lekkerste eten bij de verschillende foodstands. Van 7 t/m 16 juli is De Parade aanwezig in Den Haag om vervolgens met alle artiesten door te reizen naar Utrecht, waar je van 21 juli t/m 6 augustus van het festival kunt genieten. Reis De Parade achterna, want van 11 t/m 27 augustus zijn ze te vinden in Amsterdam.

7 t/m 16 juli 2017

Westbroekpark – Den Haag

21 juli t/m 6 augustus 2017

Moreelsepark – Utrecht

Lekker eten, speciaalbiertjes, heerlijke wijnen en de beste muziek zorgen voor een chille sfeer. Dit is alles wat we nodig hebben wanneer de zon op onze bol staat. En als we denken aan festivals, hoort hier ook een lekkere whiskey bij. Volg de Bulleit Travelling Man en ontdek je favoriete festival, samen met je favoriete whiskey.