De Zon Festival

Een exotisch paradijs met drie stages, heter dan ooit te voren. Dat is festival De Zon in Blijburg. Helaas is dit festival al geweest, maar we kunnen je zeker aanraden om volgend jaar een ticket te bemachtigen. 4 juni waren wij, samen met Bulleit Travelling Man, op dit festival aanwezig om de lekkerste whiskey cocktails te maken. En naast deze heerlijke cocktails kon je je vermaken door deel te nemen aan onder andere Holy Moly Aluminiumfolie, bier op je shirt en Banaanvaren. Klinkt als een en al gezelligheid.

Boothstock festival

Afgelopen zaterdag 10 juni waren wij aanwezig op het Boothstock festival in Rotterdam. Een heerlijk feestje in het Kralingse Bos en met de beste Hiphop, techno, House en R&B platen konden wij onze voeten niet stil houden. De Bulleit Travelling Man probeerde op dit festival zoveel mogelijk vrouwen te overtuigen dat de Bulleit Cocktail hét festivaldrankje is, voor zowel mannen als vrouwen. En hoewel algemeen bekend staat dat vrouwen minder van whiskey houden dan mannen, waren verrassend veel dames overtuigd.

bulleit-travelling-man-boothstock-manman

Nomads

“You never walk alone, so let’s dance together”. De slogan van dit festival zegt al meer dan genoeg. Zaterdag 24 juni kan jij tijdens het vijfjarig bestaan van Nomads je dansskills laten zien. En ook hier zullen wij samen met de Bulleit Travelling Man aanwezig zijn om jouw favoriete festival cocktail te serveren en een nieuwe challenge aan te gaan. Het feest duurt van 12:00 tot 23:00 en voor €35,- kun je je al als een ware nomad op het festival terrein begeven.

Best Kept Secret

Aanstaande vrijdag 16 juni tot en met zondag 18 juni vindt het Best Kept Secret festival in Hilvarenbeek plaats. Gelukkig is het geen secret meer, want de weekendtickets zijn al uitverkocht, maar dit feestje hoort op je festivalagenda thuis. Gelukkig zijn er wel nog daytickets aanwezig, dus zorg dat je deze bemachtigd zodat je samen met ons een drankje kunt komen drinken op het terrein van de Beekse Bergen.

bulleit-travelling-man-manman

Pleinvrees festival

Het laatste festival waar de Bulleit Travelling Man dit jaar naar afreist is Pleinvrees festival. De groene en weelderige achtertuin van Amsterdam-Noord wordt op 2 september omgetoverd tot festival paradijs. Je kunt kiezen voor een groepsticket of een regular ticket om deel te nemen aan de bonte verzameling melodieën en vibes. Met namen als Joris Voorn, Gui Boratto en Kollectiv Trumstrasse is Pleinvrees het perfecte feest om het festivalseizoen af te sluiten.