Floyd Mayweather laat zijn auto’s zien

Op Instagram deelde de 46-jarige boxer een video waarin hij al zijn zeventien auto’s liet zien, zeventien supercars om welteverstaan. Niet gek dus Mayweather eerder al de bijnaam ‘Money Mayweather’ kreeg. Floyd schroomde niet om zijn supercar collectie te laten zien, alle auto’s zijn ook prachtig in dezelfde kleur verwerkt. “Ik weet niet welke we vanavond mee uit moeten nemen”, zei Mayweather lachend in de video. “We hebben zoveel keuzes, maar het moet zwart zijn. Altijd inzetten op zwart, zoals je kunt zien.”

Mayweather pronkt met zijn auto’s. Een daarvan is een Lamborghini Aventador met een waarde van een slordige 340.000 dollar. Daarnaast is hij ook nog eigenaar van een originele McLaren F1. 30 jaar geleden was die rond de 625.000 dollar waard en die is flink waarde gestegen, tot maar liefst 30 keer van het originele bedrag. Dan kom je uit op een bedrag met heel veel nullen. Om precies te zijn heeft de auto een waarde van 18,8 miljoen dollar.  

Niet zomaar een autoverzameling

Maar het blijft niet bij die twee juweeltjes. Mayweather laat ook zijn Rolls-Royce-collectie zien. Daaronder vallen de Rolls-Royce Dawn met een motorkap versiert met diamanten en gemaakt van platina, daarnaast heeft de ex-bokser ook nog een Regal Phantom. Ook voor geen misselijkmakend bedrag: 500.000 dollar. Om alles af te sluiten liet Mayweather zijn Bentley en zijn Mercedes-Maybach S 580 zien.

Zie hieronder de Instagram-video:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Mayweather staat erom bekend dat hij graag laat zien hoeveel geld hij heeft. Zo liet hij laatst zien met welk merk hij een samenwerking had: Avi and Co. Een horloge merk met natuurlijk horloges, maar met bijvoorbeeld 694 diamantjes erin gegraveerd. Niet zomaar iets dus.