Wie is Dennis Schouten?

De 27-jarige Dennis Schouten is een Nederlandse verslaggever die geboren is in Enschede. Hij was van 2016 tot 2020 actief bij de publieke omroep PowNed. Sinds 2021 heeft hij samen met Jan Roos de online videoserie Roddelpraat. Vorig jaar deed hij ook mee aan het 21ste seizoen van Expeditie Robinson. Helaas moest hij vanwege gezondheidsproblemen het programma als eerste verlaten. Afgelopen Pasen speelde Dennis Barabbas in The Passion 2022. Daarna besloot hij een stapje terug te doen en is hij vooral nog te zien in de YouTube-serie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dennis Schouten (@dennis_schouten95)

Floris Wyers gaat op bezoek bij Dennis Schouten

De verslaggever liet begin dit jaar al zijn huis in Almere en zijn ouderlijk huis in Enschede zien, maar toch besloot hij weer te verhuizen. Zelf zei Dennis dat hij op een gegeven moment helemaal klaar was met Almere, waardoor hij in het weekend terug ging naar het oosten. Vanwege trammelant met zijn vader besloot hij om weer op zichzelf te gaan wonen. Het nieuwe huis kwam met meubilair en vol trots laat hij al zijn zelf gekozen behangetjes zien.

Pure Luxe krijgt een housetour

In de aflevering gaat Floris niet alleen langs bij Dennis voor een kijkje in zijn huis. De twee maakten ook een helikoptervlucht over Enschede om te kijken of ze nog iets mooiers konden vinden. Ze gingen ernaartoe in stijl, in een prachtige Ferrari. Als laatste gingen ze op bezoek bij de stamkroeg van Dennis, Santé, en zoals gewoonlijk sloten ze af met een sabrage.

Zie de YouTube-video van PureLuxe hieronder: