De laagste score die te halen valt op Rotten Tomatoes

Florida Man is net nieuw en staat in Nederland op plek vier van de top tien op Netflix. Het is een komische misdaadserie die bij heel veel kijkers erg goed in de smaak valt. Het probleem is nu alleen dat critici daar heel anders over denken. Als je kijkt naar de Rotten Tomatoes-score, dan kijk je je ogen uit. Een slechtere score van critici is namelijk gewoon niet te behalen. Van critici heeft de serie namelijk een score van 0% gekregen.

Ja, je leest het goed: 0%! Gewone kijkers, mensen zoals jij en ik, denken daar alleen compleet anders over. Van kijkers krijgt de serie namelijk een mooie score van 85% waarop reacties kwamen als: ‘Een mengelmoes van stijlen die werkt. Het is leuk, grappig en de dialogen zijn top’ en ‘creatieve en belachelijke humor’. 

Critici geven juist reacties als: ‘Er zitten wat goede verhaalelementen in, maar de serie is een brij van personages met een onduidelijk verhaal’ en ‘De serie is nogal wollig, met het nodige escapisme, geestige dialogen en actie. Vier of vijf afleveringen hadden volstaan’. 

Critici vinden nieuwe Netflix-serie een grote flop, maar kijkers vinden hem geweldig

Waar gaat de Netflix-serie Florida Man over?

De serie gaat over Mike Valentine (Edgar Ramirez). Mike is een voormalig agent die in de serie door een gangster naar Florida gestuurd wordt om zijn weggelopen vriendin te gaan zoeken. Mikes vader en zus wonen ook nog steeds in Florida en zonder dat hij het eigenlijk wilde, krijgt hij met hen te maken. Dit zorgt voor veel familiedrama, waar hij zeker niet op zat te wachten. Hij heeft namelijk sowieso al een lastige en vermoeiende missie. Nog extra familiedrama daarbij is dan zeker niet welkom.

Ben je benieuwd naar een andere goede serie op Netflix? Netflix-kijkers staan namelijk perplex over een nieuwe Netflix-serie en noemen het “Een van de beste series van 2023”.