Flitsmeister blijft verbazen

Flitsmeister heeft weer eens flink uitgepakt met hun nieuwste gadget: de DASH. Na de succesvolle ONE en TWO komt nu de DASH, een compleet zelfstandige dashboard-gadget die jou altijd bijstaat tijdens je rit in de auto. Deze nieuwste toevoeging aan het Flitsmeister-assortiment is niet zomaar een upgrade, maar een revolutie op de weg.

Het unieke aan de DASH is dat het zijn eigen internetverbinding heeft en continu actief blijft, zonder afhankelijk te zijn van je telefoon. Met een ingebouwde simkaart die werkt door heel Europa, houdt de DASH je altijd connected en up-to-date, waar je ook bent.

Maak kennis met de DASH

Het design van de DASH is compact, maar krachtig. Met een handig rond schermpje geeft het alle essentiële informatie weer die je van Flitsmeister gewend bent. Denk aan je huidige snelheid, trajectcontroles, flitsers, files en ongevallen. Bovendien kun je via de DASH eenvoudig ongevallen melden en checken of flitsers nog actief zijn.

 

Een handige feature van de DASH is de geïntegreerde parkeerfunctie. Nooit meer gedoe met betaald parkeren dankzij de notificaties die je ontvangt wanneer je op een parkeerzone aankomt. Start met gemak een parkeeractie en stop deze net zo makkelijk weer bij vertrek, zodat je nooit te veel betaalt.

De DASH wordt geleverd met verschillende houders die magnetisch opladen mogelijk maken. Zo blijft het apparaatje altijd opgeladen en binnen handbereik. Bediening is simpel via het ronde touchscreen en de handige knoppen aan de zijkant.

Flitsmeister in de aanbieding

Voor een prijs van € 149,99 en een maandelijks abonnement van € 9,99 krijg je toegang tot alle premium features van Flitsmeister, inclusief de handige ritregistratie-functie. Bestaande Flitsmeister Pro-abonnees kunnen hun abonnement gemakkelijk omzetten naar het DASH-abonnement.

Ben jij klaar om je rijervaring te transformeren met de nieuwe Flitsmeister DASH? Je kan hem nu pre-orderen en wees een van de eersten die dit ultieme gadget in juli in handen krijgt.