Dit klinkt als lekker druk. Hoe ziet jouw ochtendritueel eruit?

Mijn ochtendritueel schiet er vaak bij in, in het gevecht slaap vs. uiterlijk, wint vaak het eerste. Dus tja, ik spring uit bed als een speer onder de douche, snel wat thee en yoghurt en ik sjeez de deur uit. Zonder make-up.

Wat vind jij het fijnste aan de wintermaanden?

De wintermaanden zijn perfect om heerlijk cozy te knuffelen. Daarnaast heb ik dan een goede reden om een week lang boerenkool te eten.

Vrouwen kunnen multi-tasken, Wat zijn de twee dingen die jij het beste tegelijk kan doen.

Vrij weinig… focus Daisy focus.

Een echte man heeft borsthaar?

Ja dat heeft ie. Niet scheren, nooit, i love it !!!

Als we jou tegenkomen over vijf jaar, waar ben je en wat doe je dan?

Het zou top zijn als ik op twee plekken kan wonen. Mijn favoriete stad Amsterdam en een andere wereldstad als New York of Londen. Ik hoop dan te kunnen werken aan nóg toffere shoots, het liefst ergens op een plek waar altijd de zon schijnt, om vervolgens thuis te komen bij een lieve vent die boerenkool voor me klaar heeft staan.