Een en al liefde in de paddock

Formule 1-coureurs hebben in de tijden van de races doorgaans weinig vrije tijd en een stressvolle, zeer uitputtende baan, waarbij ze ook nog eens de hele wereld overvliegen. Echter zijn de Formule 1 teams de moeilijkste niet en hoeven ze dit lang niet altijd alleen te doen. Zo af en toe worden ze in de paddock gespot met hun partner aan hun zijde. Neem bijvoorbeeld Kelly Piquet, haar zien we regelmatig in de paddock verschijnen om haar steun te bieden aan Max Verstappen. En nu kan ook Esteban Ocon zijn nieuwe vriendin meenemen naar de paddock.

 

Wie is Flavy Barla, de nieuwe vriendin van Esteban Ocon?

Voor de Franse coureur gaat het momenteel op het gebied van de liefde allemaal voor de wind. Esteban Ocon heeft in de zeven jaar jongere Flavy Barla zijn nieuwe vriendin gevonden. En het is niet zomaar iemand, Flavy Barla werd in 2022 namelijk nog verkozen tot Miss Côte d’Azur.

Miss Côte d’Azur

Ze ziet er niet alleen geweldig uit, ze is ook een toegewijde geneeskundestudente met een passie voor dans. Flavy heeft naar verluidt de ambitie om zich te specialiseren in ‘chirurgie cervico-faciale or de la main’. Dat weerspiegelt haar toewijding om een positieve impact te hebben op de gezondheidszorg.

De geruchten over een potentiële romantische relatie tussen het tweetal zongen al langer rond, maar inmiddels kunnen we wel concluderen dat er wel wat speelt tussen de twee. Hoewel geen van beide partijen hun relatie officieel heeft bevestigd, hebben de aanwijzingen op hun Instagramprofielen en het bij elkaar komen de afgelopen tijd de geruchtenmolen draaiende gehouden. Een goed voorbeeld hiervan is dat Esteban de zus van Flavy begon te volgen op Instagram. En zo waren en zijn er nog wel meer dingen die fans in de gaten houden, zo zijn ze ook verschillende keren samen gezien. Tja, anders gaat daten natuurlijk wel een beetje lastig. Hieronder een aantal foto’s van het Instgramaccount van Flavy Barla:

vriendin Esteban Ocon

nieuwe vriendin esteban ocon flavy barla