Over het spraakmakende datingprogramma

Ben je alle datingapps inmiddels ook wel afgegaan en heb je inmiddels een blessure opgelopen van al dat swipen? Geef je swipe duim dan even wat rust en gun jezelf een date in een van de meest vermakelijke televisieprogramma’s die je vandaag de dag op televisie kunt bekijken. In First Dates word je door de makers van het programma gekoppeld aan jouw ‘perfecte match’ en ontmoeten jullie elkaar voor het eerst in het enige echte First Dates-restaurant. Dit levert natuurlijk de meest gênante situaties, want het is natuurlijk niet niks om op date te gaan met een wildvreemde, terwijl er tientallen camera’s op je zijn gericht.

Na deze redelijke ongemakkelijke date eindigen de koppels daarna met een evaluatiegesprek, waarin ze kunnen laten weten of ze de ander nog een keer wil zien of dat het bij deze ene date blijft. Ondanks dat er in de afleveringen vaak niet meer in zit dan een eerste date, zijn er wel degelijk succesverhalen. Dus met een beetje geluk zit je over een paar weken (of maanden) met een nieuwe vriendin op de bank.

First Dates met spoed op zoek naar mannen die zich aanmelden

 In een video op het Facebook-account van First Dates zijn presentator Denice Dest en barman Victor Abeln nu met spoed op zoek naar mannen om zich op te geven voor het datingprogramma. Zo luidt de presentatrice: “Lieve vrijgezelle mannen van Nederland. We hebben echt enorm veel aanmeldingen van vrijgezelle dames, maar jullie blijven een beetje achter. Dus heb jij zin in een leuke date, lekker etentje en een drankje bij mij aan de bar. Geef je op en wij als First Dates ontvangen je graag”.

Lijkt het jou nu leuk om een avondje met een leuke jongedame op date te gaan, terwijl je er ook nog een gratis tv-ervaring bij krijgt? Geef je dan snel op voor het programma en wellicht zien wij jou binnenkort op de buis voorbij komen!