Halloween

Deze film is de 11e in de Halloween reeks. Het is de directe opvolger van de eerste film in 1978. Vier decennia geleden ontsnapte Laurie Strode maar nipt aan een de moordpogingen van Michael Myers, maar ze heeft het nog steeds geen plek kunnen geven. Nu keert Michael terug. Hij is ontsnapt uit een streng bewaakte inrichting en is vastberaden om Laurie van het leven te beroven. Jamie Lee Castle en Nick Castle keren terug in de rollen van Micheal en Laurie en critici bestempelen de film als één van de beste uit de 11-delige reeks.

Release: 01-11-2018

Leave no trace

Will (Ben Foster) leeft met zijn 13-jarige dochter (Thomasin McKenzie) in een enorm natuurreservaat in Portland, Oregano. Samen wonen ze ideaal totdat iemand hen ontdekt en hun hele leven op zijn kop komt te staan. Door de illegale woonomstandigheden moeten Will en Tom onvrijwillig op zoek naar een nieuwe leefomgeving. Echter is dit, met name door het verleden van Will, veel moeilijker dan je zou denken.

Releasedatum: 08-11-2018

Widows

De film draait om 4 weduwen. Deze hebben hun baldadige mannen verloren terwijl zij een bankoverval in Chicago uitvoerden. Wanneer schuldeisers bij de vrouwen aankloppen slaan zij de handen ineen om de geplande overval van de mannen tot een succesvol einde te volbrengen. Met een cast bestaande uit onder andere Liam Neeson, Colin Farrell, Michelle Rodriguez en Robert Duvall belooft dit een spektakel te worden.

Releasedatum: 22-11-2018

The old men and the gun

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Forrest Tucker, is dit weer een heist film on naar uit te kijken. Forrest is één van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw. De man op leeftijd is zeer charmant en ontmoet ook nog eens de vrouw van zijn leven. Alles lijkt perfect totdat de jonge detective John Hunt, gespeeld door Casey Affleck, een klopjacht begint tegen de meester dief.

Releasedatum: 08-11-2018

Robin Hood

Robin Hood keert na een felle strijd tijdens de kruistochten verhardend terug naar huis. Echter ontdekt hij hier dat zijn geliefde plaats, Sherwood Forest, een corrupte plek is geworden. Samen met een groep bendeleden gaat hij de strijd tegen corruptie aan. Een cast met Taron Egerton, Jamie Foxx, Jamie Dornan en andere gaan zorgt voor een prachtige film komende maand.

Releasedatum: 22-11-2018

 

Ook de maand oktober zat vol met toffe releases. Check hier de must watch films die in oktober in de bioscoop verschenen!