Overdrive – woensdag 3 februari 2021

Voor elke fan van autofilms zoals Fast & the Furious is er goed nieuws: Overdrive staat vanaf woensdag 3 februari namelijk nieuw op Netflix. De film gaat over twee broers die worden ingehuurd om een gigantische autodiefstal te doen. Dat gaat de twee niet gemakkelijk af en voor ze het weten raken ze steeds meer betrokken bij het criminele circuit.

Naast de knappe Ana de Armas (die we in No Time To Die zullen zien) speelt ook Scott Eastwood uit The Outpost in de film.

 

The Truman Show – vrijdag 5 februari 2021

Jim Carrey speelt de hoofdrol in The Truman Show. De film komt uit 1998 en gaat over Truman Burbank, die als kleine baby wordt geadopteerd door een tv-maatschappij. Zijn gehele leven blijkt in scène te zetten, waarbij elk persoon in zijn persoonlijke omgeving in het echt een acteur of actrice is.

Geleidelijk aan gaat Truman steeds meer realiseren dat zijn leven niet echt blijkt te zijn. Hij besluit op onderzoek uit te gaan. The Truman Show is één van de films die je gewoonweg een keer gezien moet hebben. De film werd genomineerd voor 3 Oscars en heeft een 8.1 als IMDb-score. Naast Jim Carrey speelt ook Ed Harris een rol in de komedie film.

 

Space Sweepers – vrijdag 5 februari 2021

Deze Zuid-Koreaanse film speelt zich af in de ruimte. Het plot van Space Sweepers werd maar liefst tien jaar voor de productie van de film geschreven, waarbij de schrijver werd geïnspireerd door grote stukken zwerfafval die door de ruimte zweven.

In Space Sweepers staat een speciaal Zuid-Koreaans ruimteschip centraal: The Victory. Met behulp van het ruimteschip proberen ze te ontkomen aan de aarde, die langzamerhand wordt vernietigd. Tijdens hun missie treffen ze een bom aan, die vermomt is al klein meisje. Verkopen ze de bom en strijken ze zo een grote som geld op? Of beschermen ze de bom tegen verkeerde mensen? Vanaf 5 februari staat de film nieuw op Netflix.