Nieuwe films op Netflix (augustus 2021)

Of je nou van komedie houdt, actie of regelrechte horror; het aanbod van films dat in augustus nieuw op Netflix verschijnt is groot en divers. Dit zijn vier nieuwe of klassieke toppers die je de komende weken kunt verwachten.

Creed

In Creed volgen we Adonis, een personage dat wordt gespeeld door Michael B. Jordan. De film is een spin-off van de vele Rocky Balboa-films. Adonis is de zoon van een bokslegende. Wanneer hij aan Rocky vraagt om hem te trainen, besluit Rocky, die Adonis’ vader in hem weerspiegeld ziet, om in te gaan op het aanbod. Ook het vervolg op Creed verschijnt in augustus nieuw op Netflix. Vanaf 1 augustus zijn beide films te zien.

 

The Great Gatsby

The Great Gatsby kennen we als de succesvolle verfilming van het boek uit 1925 van F. Scott Fitzgerald. Onder andere Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire spelen in de film. Die speelt zich af in de jaren ’20. Nick Carraway raakt in die periode steeds meer gefascineerd door zijn rijke miljardair die exclusieve feesten geeft. Achter de excentrieke verschijning van de miljardair blijkt meer te zitten. Ook The Great Gatsby is vanaf 1 augustus nieuw op Netflix te zien.

 

The Intern

Dit is zo’n goede middenweg als jouw vriendin een ‘chickflick’ wil kijken en jij gewoon een leuke komedie met een bekende acteur erin op wil zetten. Robert De Niro stelt nooit teleur en doet dat ook niet in The Intern. Een weduwnaar die zijn pensioen maar niets vindt meldt zich aan als stagiair. Wellicht tamelijk oud, maar zijn keuze heeft grote gevolgen voor het bedrijf waar hij gaat werken. The Intern is vanaf 1 augustus op Netflix te zien.

 

La Nuée

La Nuée is een freaky horrorfilm. Film- en serieliefhebbers zullen er gelijkenissen in ontdekken met films als Birds of de Black Mirror-aflevering Hated in the Nation. In La Nuée, te vertalen naar ‘de zwerm’, gaat over een vrouw die er alles aan doet om haar boerderijtje te redden van een faissilement. Ze besluit eetbare sprinkhanen te gaan fokken. Alles verandert echter als ze er achter komt dat de sprinkhanen een obsessie voor bloed hebben. Vanaf vrijdag 6 augustus is de horror nieuw op Netflix te zien.