Jurassic World: Fallen Kingdom

De laatste film toont hoe Isla Nublar een onbewoond eiland wordt, waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot zijn overgelaten. Nu de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Daarom keren Claire (Bryce Dallas Howard) en Owen (Chris Pratt) terug naar het eiland om de dinosaurussen te redden. Owen is vastbesloten om de de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden. Als ze op het eiland arriveren blijkt de vulkaan die op uitbarsten staat niet hun grootste probleem te zijn. Deze film zal vanaf 7 juni in de bioscoop te zien zijn.

 

Hereditary

De horrorfilms Hereditary laat een zeer verontrustende kijk zien op een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt. Nadat de grootmoeder van de familie Graham overlijdt, werpt de aanwezigheid van deze weinig geliefde vrouw nog steeds een schaduw op het gezin. De familie ontrafelt steeds meer cryptische en angstaanjagende geheimen over hun afkomst. Deze film zal vanaf 14 juni in de bioscoop te zien zijn.

 

Utøya

De film Utøya doet een boekje open over de afschuwelijke aanslag die op 22 juli plaatsvond in Noorwegen. Een zwaarbewapende rechtsextremist trekt richting het eiland Utøya waar een zomerkamp voor jongeren plaatsvindt. In één take laat de film het verhaal zien van de 18-jarige Kaja die haar zusje zoekt, terwijl ze de 72 minuten durende aanslag probeert te overleven. Deze film zal vanaf 14 juni in de bioscoop te zien zijn.

 

Tag

Wanneer vijf maten elk jaar een maand lang tikkertje spelen, waar alles mag, weet je dat er legendarische dingen gaan gebeuren. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en toont hoe ver mannen kunnen gaan tijdens een spelletje. Deze film zal vanaf 28 juni te zien zijn in de bioscoop.

 

Incredibles 2

Het is alweer heel wat jaren geleden (2004) toen de film The Incredibles uitkwam. Vanwege sentimentele waarden vonden wij van MAN MAN dat het tweede deel zeker niet mocht ontbreken in het must watch lijstje van juni. Deze film zal vanaf 27 juni in de bioscoop te zien zijn.

 

Naast deze brute films die vanaf deze maand te zien zullen zijn, komen dit jaar ook 9 brute Tom Hardy films uit die zeker de moeite waard zijn.