Waar gaat de film Bleed for This over?

Bleed for This vertelt het waargebeurde verhaal van de Amerikaanse bokser Vinny Pazienza, beter bekend als Vinny Paz. Het verhaal neemt je mee op een achtbaan van emoties terwijl je getuige bent van de ongelooflijke veerkracht en vastberadenheid van deze legendarische vechter.

Na een ernstig auto-ongeluk, waarbij hij zijn nek breekt en de artsen hem vertellen dat hij mogelijk nooit meer zal kunnen lopen, laat staan boksen, weigert Vinny zich over te geven. Onder leiding van zijn vastberadenheid en een onwrikbare wilskracht, en met de steun van zijn trainer Kevin Rooney, werkt Vinny zich een weg terug naar de ring. Zijn ongekende doorzettingsvermogen maakt hem een ware inspiratie voor velen.

De film is doordrenkt van adrenaline, spanning en hartverscheurende momenten. Het laat zien dat zelfs in de donkerste tijden ware helden opstaan ​​en tegen alle verwachtingen in kunnen zegevieren.

Bekijk hier de trailer van Bleed for This:

Wie spelen er in de film?

Bleed for This wordt gedreven door een cast van getalenteerde acteurs die het verhaal tot leven brengen. Miles Teller schittert als Vinny Pazienza en levert een krachtige, meeslepende prestatie die je vanaf de eerste scène vastgrijpt en niet meer loslaat.

Naast Teller schitteren ook Aaron Eckhart als trainer Kevin Rooney en Katey Sagal als Vinny’s moeder. Hun deelname en toewijding zorgt ervoor dat de kijker zich nog meer verbonden voelt met de personages en hun reis.

Bleed for This is een favoriet

De film is goed ontvangen door zowel fans en critici. Op Rotten Tomatoes bijvoorbeeld wist de film een score van 71% te scoren. Ook op andere platformen doet de film het aardig, op IMDb weet de film een solide 6,8 te scoren.