Trailer van horrorfilm verpest je jeugdherinneringen

In 1942 bracht Disney het geliefde verhaal van Bambi uit, gebaseerd op Felix Salten’s klassieke roman Bambi, een leven in het bos uit 1923. Nu, meer dan 100 jaar later, ondergaat dit verhaal een duistere transformatie in de vorm van een nieuwe horrorfilm. Deze film is onderdeel van het zogeheten Twisted Childhood Universe. Deze opkomende franchise begon vorig jaar met Winnie-the-Pooh: Blood and Honey, en heeft onlangs een vervolg gekregen.

Bambi ondergaat een metamorfose

De nieuwste toevoeging aan deze reeks films, Bambi: The Reckoning, onthulde deze maand zijn eerste trailer. De teaser bestaat uit twee krachtige scènes, die een compleet nieuwe kijk op het verhaal beloven.

Bekijk hier de trailer van Bambi: The Reckoning:

In de eerste scène worden twee jagers in het bos getoond, elk gewapend met een geweer. Een van hen vraagt: “Heb je ooit een hert geschoten?” Deze vraag impliceert de duistere wending van het verhaal, waarbij de oudere jager, met slechts één moord op zijn naam, mogelijk de jager is die Bambi’s geliefde moeder heeft gedood.

De volgende scène toont een volwassen, angstaanjagende Bambi, nu getransformeerd tot een moordlustige gek. Hierin is Bambi van plan een auto omver te werpen met zijn behoorlijk imposante gewei. Deze onthulling belooft een origineel en diepgaand verhaal, en twist over de transformatie van een geliefd personage naar een angstaanjagende antagonist.

Waar zal Bambi: The Reckoning over gaan?

Het plot van Bambi: The Reckoning volgt een moeder en zoon, die op de vlucht zijn voor deze meedogenloze moordmachine. Met de eerdere ontvangst van gemengde recensies voor de eerste film van de Poohniverse-franchise, toont het recente vervolg een opmerkelijke verbetering, met indrukwekkend hoge beoordelingen op Rotten Tomatoes.

De teaser voor Bambi: The Reckoning belooft dat de film een meeslepende duistere draai aan het geliefde verhaal gaat geven. Fans van het Twisted Childhood Universe kunnen uitkijken naar een nieuw hoofdstuk in deze bloederige hervertellingen van klassieke kinderverhalen.