De Filippa K SS19 collectie is een verrijking van je garderobe

De lente van 2019 begint er al bijna aan te komen en voor alle stijlvolle mannen hebben we goed nieuws: Filippa K komt met een collectie waarmee jij jouw garderobe helemaal klaar maakt voor de lente en zomer. Een samengestelde collectie met een groot aantal items voor de moderne man van nu. Met kleuren als lichtbeige, marine, salie groen en wit wordt jouw kledingkast weer ready voor het zonnige weer. De neutrale kleuren zijn clean en fris waardoor ze enorm tijdloos zijn.

Zomercollectie Filippa K SS19 MAN MAN

Het eerste wat ons opvalt aan deze stijlvolle collectie, is het aanbod van kenmerkende must-haves is zachte kleuren. Deze items zullen vrijwel elke man goed staan. Eenvoudig, tijdloos en gemakkelijk te combineren met vrijwel al jouw andere kledingstukken.b Lichtbeige trenchcoats worden gecombineerd met op maat gemaakte zachte shirts en een pantalon broek in sweat-style.

Zomercollectie Filippa K SS19 MAN MAN

Verder komen vele kledingstukken voor in dezelfde zachte tinten. Hierdoor kan jij ze perfect matchen in een tonale outfit, waarbij je één kleur als uitgangspunt neemt. Hier zal je ongetwijfeld hoofden mee laten draaien.

De essentie van de Filippa K SS19 collectie is het combineren van een klassiek ontwerp met een zeer ontspannen en eenvoudige uitstraling, zonder een afbreuk te doen aan de elegantie. In onze ogen is dit zeker geslaagd. Alle items van deze nieuwe collectie zullen een verrijking zijn van de garderobe.