Grappige advertentie op Funda

Op Funda komen we regelmatig opvallende foto’s tegen, en dat is nu ook weer het geval. Op bijna elke foto van deze woning zie je namelijk een oude dame. Althans, dat zou erop moeten lijken. Het is daadwerkelijk een jongedame met een pruik die zich voordoet als een omaatje. Ze heeft zich als figurant laten fotograferen in een typische oma rol. Zo staat ze op de ene foto afgebeeld terwijl ze uit het raam kijkt, loopt ze op de andere foto met een wandelstok en zien we de dame in kwestie zelfs brijen en genieten van een potje Rummikub. Eén ding is zeker: de dedication van deze jongedame kunnen we niet in twijfel trekken.

woning funda gelderland grappige foto's

Wat voor woning staat er te koop?

Het ruime beganegrondappartement, gemaakt in 1994 van 110 vierkante meter woonruimte, is onlangs verkocht met een vraagprijs van 424.003 euro. De gelukkige eigenaar heeft nu wel een eigen parkeerplek, ruime woonkamer met zelfs een prachtig terras. De woning bevindt zich aan in Gelderland aan de Boomgaard 3.

In de huidige situatie heeft de woning één slaapkamer, maar door de ruimte kan je er eenvoudig eentje aan toevoegen. Je komt binnen in een grote hal met gelijk toegang tot de slaapkamer, badkamer en een ruime berging. De badkamer heeft alles wat je nodig hebt, namelijk dubbele wastafel, een toilet en een inloopdouche.

Maar goed, genoeg over de woning zelf. Jullie komen hier natuurlijk voor de hilarische oma-foto’s van de verkopende partij:

raam funda

funda figurant

figurant funda foto's oma