De tofste festivals tijdens Pasen

De echte festivalgangers willen natuurlijk wel de tofste plekken bezoeken. Wij hebben speciaal voor jullie drie festivals tijdens Pasen gevonden, waar je ècht even een kijkje moet nemen.

DGTL Amsterdam 2019

DGTL komt ook dit jaar terug met DGTL AMS 2019, dé aftrap van het festivalseizoen. Wederom wordt dit feest op het felbegeerde terrein van de NDSM-werf georganiseerd. Met meer dan 60 artiesten is de line-up dit jaar dan ook beter dan ooit tevoren. Daarnaast kunnen de danspasjes het gehele weekend doorgaan, aangezien je jij jezelf na het festival kan verplaatsen naar  de Warehouse of Shelter. Zo ben je verzekerd van een weekend om nooit te vergeten. Het festival begint op zaterdag om 12:00 en sluit de volgende dag om 07:00 uur, dit geldt ook voor de zondag. Mocht je echt niet kunnen wachten tot de zaterdag, dan kan je vrijdagavond al naar de pre-party gaan. Ben je bang dat je het te leuk maakt en simpelweg niet naar huis wilt? No worries. DGTL AMS 2019 heeft voor het eerst haar eigen camping waar jij lekker je tentje kan op zetten. Wij zouden zeggen, claim je plekje en dan zien we je daar.

Awakenings Easter Sunday

De Gashouder is een bijzondere plaats, het is namelijk de thuisbasis van Awakenings. Met zijn ronde vorm, pilaarvrij interieur en smeedijzeren dakconstructie is de Gashouder een van de meest onderscheidende locaties in Amsterdam. Het werd gebouwd in 1902 en was in die tijd de grootste gashouder van Europa. Het gas werd bovenop de Gashouder opgeslagen in een stalen tank die telescopisch uitsteeg tot een hoogte van veertig meter. Nu, zo’n 120 jaar later, is het dé plek waar technoliefhebbers even helemaal los kunnen gaan. Ook dit jaar zullen ze weer groots uitpakken met artiesten als Dimi Angélis, Reiner Zonneveld, Sam Paganini.

Er zijn nog een aantal tickets beschikbaar, dus twijfel niet en grijp je kans, want dit hoort zeker tot een van de vetste festivals tijdens Pasen.

Paaspop 2019

Als je denkt aan een Paasfestival, dan denk je vaak meteen aan Paaspop. Ook dit jaar wordt het festival weer op een enorm terrein gehouden in het plaatsje Schijndel, Noord-Brabant. Dit 3-daagse festival biedt allerlei verschillende soorten muziek aan en zal ook dit jaar weer komen met een bijzondere line-up. The Passenger, Clean Bandit, Ronnie Flex, Ilse de Lange, Within Temptation en nog zo’n 40 andere artiesten komen de tent volledig afbreken. Ook bij dit festival is er een camping ter beschikking voor de harde kern. Als jij een weekender ticket tot je beschikking hebt, kan je net zo goed op het terrein overnachten.