DGTL Festival

Van 30 maart tot en met 1 april vindt het DGTL Easter Weekend Festival plaats op het NDSM-werf te Amsterdam. Met meer dan 65 artiesten, waaronder Tale of Us, Jeff Mills, Stephan Bodzin en Maceo Plex belooft het een heerlijk weekend te worden. Naast deze grote namen is er ook plaats voor nieuwe gezichten zoals Aleksi Perälä, Dax J en Call Super. Ook is er plek voor live bands en jong talent. Naast alle muziek kan jij ook je ogen laten vallen op alle aanwezige kunst van het Ferrotopia project.

Duurzaamheid speelt een enorme rol bij dit populaire festival in onze hoofdstad. DGTL heeft al grote sprongen gemaakt om hun missie – het eerste zero-waste, circulaire festival te worden in 2020 – te volbrengen. Eerder kwam DGTL al met duurzame implementaties zoals vegetarische catering, het verbannen van wegwerpbekers en zelfs het recyclen van urine. Aankomende editie gaan ze nog een stukje verder en komt er een volledig circulaire foodcourt. Hier wordt binnen 24 uur het overgebleven biologisch afval en de biologisch afbreekbare wegwerpbordjes en bestek omgezet in compost. Dit wordt vervolgens verdeeld onder deelnemende stadsboeren ten behoeve van de teelt van ingrediënten voor DGTL 2019.

festivals pasen MAN MAN

Paaspop

Paaspop wordt vaak ook wel gezien als de moeder aller Paasfestivals. Dit is alweer de 43e editie van het festival. Al sinds 1974 is het één van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Tijdens een weekendje Paaspop hoeft jij je in ieder geval niet te vervelen: het festival biedt een podium voor theater, muziek en stand-up comedy, maar ook voor literatuur en straatartiesten. Tevens zorgt de bomvolle line-up ervoor dat er voor ieder wat wils is. Dit jaar zullen o.a. Fatboy Slim, Bastille, Iggy Pop, Nothing But Thieves en The Boxer Rebellion het Paasfestival onvergetelijk maken.

Bovendien mag je, indien je in bezit bent van een weekendticket, gratis je tentje neerzetten op het grote campingterrein. Dus wij zouden zeggen: neem je maten mee, gooi je tenten in de kofferbak en trek naar het zuiden. Bestel je tickets voor Paaspop 2018 hier.

festivals pasen MAN MAN

Awakenings Easter Special

Jij kan dit jaar maar liefst vier dagen Pasen vieren in de Gashouder in Amsterdam. Het immens populaire techno festival Awakenings vult jouw Paasweekend op van donderdag 29 maart tot en met zondag 1 april. De line-up voor de speciale paaseditie van Awakenings bestaat uit onder andere uit dj’s Sven Väth, Sam Paganini, Monika Kruse, Dubfire, Ilario Alicante, Joris Voorn, Pan-Pot, Chris Stussy Prunk, Konstantin, en Kölsch.

Dus technoliefhebbers… bestel hier je tickets en we wensen jullie fijne paasdagen!

festivals Pasen MAN MAN

Aankomend weekend is dus het ideale moment om het festivalseizoen af te trappen. Mocht je nog geen plannen hebben, roep je vriendengroep bijeen en vier het begin van de lente.