Soenda Festival 2019

Met de weersverwachting van aankomend weekend (zo’n 20 – 23 graden Celsius) is een festival natuurlijk de beste besteding. Aanstaande zaterdag 18 mei vindt het Soenda Festival 2019 plaats. Van 12.00 uur tot 23.00 uur kan jij in de Ruighoekse Polder (Utrecht) heerlijk in het zonnetje dansen. Soenda is een festival dat bij elke techno liefhebber hoog op het lijstje staat, en niet zonder reden. De line-up bestaat uit grote namen uit de techno wereld. Onder andere Speedy J, Paula Temple, Fritz Kalkbrenner, Benny Rodrigues en Juan Sanchez zorgen ervoor dat jij een onvergetelijke tijd zal hebben.

Soenda festival 2019

Naast de line-up vol met grote techno artiesten heeft dit festival ook een heel bijzondere sfeer. De variatie in grote en kleine stages zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Al met al, een garantie voor een heerlijke dag. Als je nog geen tickets hebt, dan moet je wel opschieten. De kaartjes voor Soenda Festival 2019 zijn namelijk bijna uitverkocht. Check de website van Soenda en scoor je ticket voor het te laat is.

Nederlands Bierproeffestival

Wil jij dit weekend toch genieten, maar wil je de zaterdag of zondag toch besteden aan een rustiger evenement? Dan zit je hier goed. Aanstaande donderdag 16 mei vindt de opening plaats van de Week van het Nederlands Bier, tijdens het Nederlandse Bierproeffestival in Den Haag. Hier wordt het Beste Bier van Nederland 2019 bekendgemaakt. Het is dus een event voor de échte bierliefhebbers en -kenners onder ons. Op het aansluitende Nederlands Bierproeffestival (van 16 tot en met 18 mei) komt bierexpert Nederland samen om kennis te delen, waarbij 45 brouwers met zo’n 250(!) bieren aanwezig zullen zijn. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de masterclass ‘Geuren en Smaken testen’.

festival bier

Tickets voor de donderdag en zaterdag (dagdelen) bedragen €13,00 en een ticket voor de vrijdag kost je €15,50. Check de website van Het Week van Nederlandse Bier voor meer informatie en de tickets.