Ferry Doedens koopt nieuwbouwappartement in Amsterdam-Oost

Acteur Ferry Doedens is vooral bekend van zijn rol als Lucas Sanders in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij speelde de rol in maar liefst 1051 afleveringen, tot hij in 2020 ontslagen werd omdat hij lak had aan de maatregelen. Verder is hij de afgelopen jaren bij een hele waslijst aan programma’s te zien geweest als deelnemer.

 

Ferry heeft nu een huis aangeschaft “midden in het hartje van zijn geliefde Amsterdam-Oost”. Dat kondigde hij aan in een Instagram-post waarin hij het contract tekent. Op de tweede foto laat hij zien waar het gebouw komt te staan. Over een jaartje staat het nieuwbouwhuis er, dus hij moet er wel nog even op wachten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ferry Doedens (@ferrydoedens)

Het appartementencomplex komt aan de Middenweg in Amsterdam-Oost, op de plek van het voormalig Bio Theater. Dat gebouw is ondertussen gesloopt. Het complex zal bestaan uit 12 nieuwe appartementen, een horecagelegenheid op de begane grond en kelder, en zes ateliers op het terrein achter het gebouw. Het is nog even wachten tot het staat, maar we kunnen al wel een voorproefje zien. Ben je benieuwd hoe de appartementen eruit gaan zien? Op de site van WJ Projects kun je meer foto’s bekijken.

Middenweg Amsterdam-Oost appartementen bio theater
Foto: WJ Projects

Bedankje aan de ‘fans’

Ferry bedankt in het onderschrift ook nog even zijn ‘fans’ die deze koop mede mogelijk gemaakt hebben. Daarmee bedoelt hij geen gewone fans, maar de mensen die hem volgden op het platform OnlyFans. Na zijn ontslag bij Goede Tijden, Slechte Tijden, besloot Ferry om zijn heil ergens anders te zoeken en postte hij pikant materiaal op de 18+-site waar mensen dan voor moesten betalen. Dat heeft vruchten afgeworpen, want hij heeft er nu wel mooi een nieuwbouwappartement van kunnen kopen. Blijkbaar was het toch iets lucratiever dan zijn acteerwerk.