Wie is de dochter van Michael Owen?

ITV heeft gisteren bekend gemaakt dat de dochter van de wereldberoemde voetballer Michael Owen deel zal nemen aan het populaire programma Love Island. Ze gaat op het eiland proberen de ware liefde te vinden. Maar dit doet ze natuurlijk niet zonder toestemming van haar vader.

 

Gemma Owen is 19 jaar, ze heeft haar eigen business en ze rijdt sinds haar elfde al in de dressuursport voor Groot-Brittanniƫ. Ze zegt zelfs dan ook dat ze altijd gaat voor wat ze wil en zeer competitief is, dat heeft ze niet van een vreemde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GEMMA (@gemowen_1)

Wat kunnen we verwachten van Gemma in Love Island?

Buiten dat Gemma in Love Island altijd zal gaan voor wat ze wil, omschrijft ze zichzelf ook al ‘leuk, flirterig en vurig’. Ze staat volledig open voor de liefde en is klaar om een leuke zomer met leuke mensen te beleven. We kunnen dus verwachten dat ze zal proberen de mannen aan de haak te slaan, maar ondanks haar ‘vurige’ karakter zal ze toch altijd aardig en respectvol blijven, vertelt ze.

Ik denk dat ik goed ben in het geven van advies, ik ben een goed persoon om mee te praten en ik ben heel eerlijk. Als ik dezelfde man wil, zou ik het doen, maar dan wel op een aardige en respectvolle manier.”

Verder is ze natuurlijk klaar om op Love Island de liefde te vinden, maar ze zal nooit ergens tussen gaan zitten als het tussen anderen goed zit. Zolang het goed zit tussen anderen, dan zal ze die goede connectie absoluut niet in de weg staan. Ze doet niks waarvan ze ook niet wil dat een ander het zou doen. Een dame met respect, daar houden we van.

Zie hieronder een aantal Instagram-foto’s van Gemma Owen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GEMMA (@gemowen_1)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GEMMA (@gemowen_1)