Een tattoo van Cars in de Ferrari-pitcrew

In de snelle wereld van de Formule 1, waar elke milliseconde telt en perfectie de norm is, zijn het vaak de kleine details die de aandacht trekken. Terwijl de focus meestal ligt op de razende bolides die de circuits domineren, zijn het soms de persoonlijke flairs van de pitcrew die echt opvallen. En binnen het legendarische Ferrari-team, is er één lid van de pitcrew die zeker een opvallend detail draagt: een tattoo van Guido van Cars, het iconische tekenpersonage en tevens ook pitcrewlid uit de geliefde animatiefilmreeks.

 

Guido stapt over naar team Ferrari

In de wereld van de animatiefilms staat Guido bekend om zijn kenmerkende blauwe kleur. Echter, op de tattoo van het Ferrari pitcrewlid wordt Guido afgebeeld in de ongebruikelijke kleur rood. Deze aanpassing is geen toeval, maar eerder een doelbewuste keuze die Alessandro Fusaro (de eigenaar van de tattoo) heeft gemaakt om de Ferrari kleuren te representeren.

Check de video hieronder voor een beeld van de tattoo:

@raweceekenthusiast That tattoo is the best F1 pic ive seen all day #carstattoo #kachow #kerchoo #ferrarif1 #ferraripitstop #f1tattoos #formula1 #formula1meme #formula1joke #f1jokes #fastestpitstop ♬ It’s Called: Freefall (Sped Up) – Rainbow Kitten Surprise

Niet zomaar een tattoo

Voor velen zou het ongebruikelijk kunnen lijken om een tekenfilmfiguur te vereeuwigen, vooral voor iemand die werkt binnen een van de meest prestigieuze racestallen ter wereld. Maar voor dit pitcrewlid is de tattoo meer dan alleen een afbeelding op de huid, het vertelt een verhaal van hoe iemand zo gepassioneerd kan zijn van zijn werk en de Formule 1.

Dus de volgende keer dat je de Ferrari-pitcrew in actie ziet, kijk dan eens goed naar de details. Misschien zie je de tattoo van Guido van Cars tijdens een middagje racen kijken.