King of The Gypsies New Year’s Eve – Rozentheater

Al 10 jaar lang is het het grootste thema feest van Amsterdam tijdenens New Years Eve. Met meer dan 30 DJ’s en live bands en 1200 mensen verspreid door 4 zalen. We hebben het hier over King of The Gypsies. Dit jaar worden de verschillende ruimtes van het verlaten Rozentheater gevuld met Balkan bands, extravagante live-acts, de tofste DJ’s en mooie mensen. Alle eerdere edities waren compleet uitverkocht en ook dit jaar verwachten we niks minder. Met een line-up bestaande uit onder andere Awanto 3, Jan van Kampen, Some Chemistry en het Giani LIncan Trio is dit een feestje voor de echte muziekliefhebber. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

de beste feestjes met oud & nieuw in Amsterdam MAN-MAN

Happy New Year Feelings & Friends! – De Marktkantine

Wat krijg je als je Amsterdam’s meest swingende feestje combineert met een van de mooiste locaties van Amsterdam. Je leest het goed. Happy Feelings sluit 2017 af in De Marktkantine. Na twee volledig uitverkochte edities belooft de organisatie het dit jaar nóg grootser aan te pakken. Wat betekent dit voor jou? Meer ballonnen, meer confetti en nog meer swingende hits.

de beste feestjes met oud & nieuw in Amsterdam MAN-MAN

Het afgelopen jaar heeft The Happy Feelings familie menig club in Nederland op z’n kop gezet en tijdens oudejaarsavond zal elke voorgaande editie volledig overtroffen worden. Met Sunny, Mike Risk, Goos & Alex Rueda achter de draaitafels belooft het gegarandeerd een swingend feestje te worden. Dus ben jij gek op 90’s & 00’s, classics, RnB disco & house? Dan is Happy New Year Feelings & Friends jouw feestje. Je koopt je kaarten hier.

 

NYE Around the world 2018 – Westerunie

NYE Around the world zal een trip langs verschillende landen worden. Ieder uur wordt er opnieuw de jaarwisseling gevierd en afgeteld in een andere taal. NYE Around the world 2018 is een collectief van Rewind Amsterdam, Vunzige Deuntjes, Het Partyfeest, Friendzone Amsterdam en Klerenbende. Een samenwerking die – als we de eigen events geloven – beslist een knaller zal worden. We zijn zeer benieuwd naar dit feest. Mocht je interesse hebben en willen weten hoe de line-up voor de verschillende stages eruit ziet, kijk dan hier.

de beste feestjes met oud & nieuw in Amsterdam MAN-MAN

Breakfast Club is Burning – Warehouse Elementenstraat

Een nieuw jaar en een goede afsluiting van ’t oude jaar betekent niet dat we stoppen met feesten. Ook in 2018 zullen er genoeg feestjes plaatsvinden en Breakfast Club is Burning is er een van. Warehouse Elementenstraat wordt tijdens nieuwjaarsdag de thuisbasis voor Breakfast Club is Burning. De samenwerking tussen de Breakfast Club en het label Is Burning is niet voor het eerst: voorgaande edities waren allen zeer succesvol. Mocht je interesse hebben in een mooi affiche op 1 januari 2018, kijk dan even hier voor alle info.

de beste feestjes met oud & nieuw in Amsterdam MAN-MAN

De Nieuw – De School

Natuurlijk mag De School niet ontbreken tijdens de jaarwisseling. Voor de eerste dag van het jaar staat als vanouds De Nieuw gepland. Een event dat doorgaat waar alles in 2017 eindigt. De namen die je daar zal tegenkomen maken dat dit absoluut eentje is om te overwegen in je drukke planning van gelukswensen en goede voornemens. Job Jobse, Interstellar Funk, Sandrien, Elias Mazian en Ryan Elliot zijn een paar grepen uit het aanbod dat De School voor ons klaar heeft liggen. Als je interesse gewekt is, check dan zeker even de site voor meer informatie. Kaartverkoop aan de deur, dus wees op tijd.

de beste feestjes met oud & nieuw in Amsterdam MAN-MAN

Met deze feestjes wordt jouw Oud & Nieuw gegarandeerd een succes. En mocht je de volgende dag een ‘kleine’ kater hebben, dan helpen deze hangover hacks jou door de dag heen.