De carrière van Famke Louise

Famke Louise is een 24-jarige vlogger en zangeres. Eind 2017 had ze twee hits gescoord met de nummers Op me monnie en Vroom. In 2016 is ze haar YouTube-kanaal begonnen over schoonheid en mode. Ook plaatste ze op dit YouTube kanaal prank video’s. Ze haalde grappen uit bij haar vrienden die sommige kijkers niet konden waarderen omdat er ook nagemaakte grappen te zien waren. Vervolgens heeft ze bijna al haar video’s verwijderd, behalve haar muziekvideo’s.

Sindsdien plaatst ze alleen nog maar vlogs en haar muziek.Ze heeft singles uitgebracht zoals Slide en Lit. We kunnen niet zeggen dat de muziek heel lekker is om aan te horen, maar ze scoort wel enorme kijkcijfers. Vervolgens heeft de zangeres meegedaan aan meerdere televisieprogramma’s zoals Expeditie Robinson, Holland’s Next Top Model en The Roast of Famke Louise. Tijdens haar reis als artiest is ze voetballer Denzel Slager tegengekomen. De twee zijn dolgelukkig en inmiddels hebben ze ook een zoontje samen. Je kan zeggen wat je wil, maar ze heeft het prima voor elkaar.

De zangeres steelt de show op Instagram

Op Instagram heeft de zangeres inmiddels al bijna één miljoen volgers. Op haar platform plaatst ze vooral foto’s met haar partner Denzel Slager en haar luxe leventje. Vandaag heeft Famke Louise haar Instagram-volgers ook verwend met een iets andere foto. Ze draagt een felrode bikini top, en vermeldt de caption: Wat zijn wij aan het doen? 👀🔥‘.

Door de tekst die ze erbij vermeldt, blijven volgers maar reageren.De comments stromen achter elkaar binnen en zijn vooral positief. Sommigen denken dat ze een nieuwe videoclip gaat schieten en anderen denken weer aan een covershoot voor een magazine. Wie het goed heeft, zal de toekomst uitwijzen. Bekijk hieronder de foto:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)