Header Photo by: Max Verstappen Instagram

Ervaar het succes van Max Verstappen

In de nieuwe F1 2017 kun jij net zo succesvol worden als de legendarische Max Verstappen die Formule 1 weer op de kaart heeft gezet in Nederland. Wie weet word jij onze nieuwe volksheld met alle mogelijkheden die de RB 13 te bieden heeft. Stel je chassis, duurzaamheid, aerodinamica en powertrain aan op elke gewenste situatie voor het beste resultaat. Voel hoe de auto zich vastgrijpt op het wegdek en ontdek het vermogen vanuit je eigen luie stoel. Alle features van de RB 13 kun je zelf afstellen en misschien pak jij wel die wereldtitel. Max Verstappen is nog nooit zo dichtbij geweest.

f1 2017 man amn

Ontdek de nieuwe careermode

In de nieuwe careermode, die dit keer is uitgerust met nog meer features, krijg jij de kans om jouw team naar de top te werken. Lukt het jou om Scuderia Ferrari of Mercedes AMG Patronas te verslaan met team Red Bull Racing en coach jij ons land naar de top? Je wordt in F1 2017 niet enkel op je technische kennis, maar ook op je strategische vaardigheden uitgedaagd. Heb jij genoeg inzicht om de toekomst van jouw team de goede kant op te sturen? Als jij de uitdaging aandurft om je efficiency te optimaliseren en je Resource Points optimaal te benutten, bestaat de kans dat Red Bull Racing er dit jaar met de wereldtitel vandoor gaat en schrijf jij geschiedenis.

Je favoriete coureurs en auto’s

Je leest het goed. Naast dat je met het Red Bull team kunt strijden voor de winst, kun jij als Max ook overstappen naar een ander team. Krijg jij de afstelling van Ferrari weer in orde zodat ze opnieuw kans maken in de spartanenstrijd tegen Mercedes AMG? Wil je toch liever het succes ervaren van Lewis Hamilton of voor het onmogelijke zorgen en Fernando Alonso laten winnen in McLaren door de juiste strategische en technische keuzes te maken voor het team? Je hebt het lot van jou en je team in je eigen handen. Jij kan de wereld van de Formule 1 voorgoed veranderen met dé nieuwe Formule 1 Game. Bekijk hier de gameplay van F1 2017.

De totale ervaring

Één ding is zeker, met F1 2017 ervaar je van binnen en van buiten hoe het is om Formule 1 coureur te zijn. De magie van de Formule 1 is nog nooit zo dicht in de buurt geweest van je luie stoel. Leer Max Verstappen nóg beter kennen en ruik de overwinning. Vanaf nu zit jij er midden in.

formule-1-ps4-man-man-

F1 2017

PS4 €60 Shop nu
formule-1-x-box-man-man--e1501676631196

F1 2017

XBOX €60 Shop nu

F1 2017 is verkrijgbaar voor: Windows PC , Playstation4 en Xbox One. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om de uitdaging aan te gaan.