Julia Rose

Jake Pauls meest recente ex is Julia Rose. Julia is bekend als model en vanwege haar controversiële uitingen op sociale media. Zo is zij oprichter van het magazine SHAGMAG en dat dit goed bij haar past, is geen geheim. De brunette trok onder andere tijdens de World Series van 2019 haar shirt omhoog en werd in februari gearresteerd, omdat zij de Hollywood-letters probeerde te veranderen. Een vrouw met lef, dat is een ding wat zeker is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Julia Rose (@juliaroseforpresident)

Tana Mongeau

Tana Mongeau is misschien wel de ex van Jake Paul waar hij het meeste mee in de media is geweest. Zo deed Jake haar een huwelijksaanzoek op haar 21e verjaardag in juni 2019 en wisselden de twee een maand later hun geloften uit. Uiteindelijk bleek het huwelijk een grap te zijn van de twee YouTubers en vertelde Tana dat het alleen voor plezier was.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door tana mongeau (@tanamongeau)

Erika Costell

Erika Costell is in onze ogen een van de mooiste ex-vriendinnen van Jake Paul. Jake en Erika kwamen in 2018 bij elkaar toen de vonk oversloeg wanneer zij samen aan haar liedje Chitty Bang werkten. Echter was dit ook geen ware liefde voor Jake Paul, want de twee gingen later dat jaar alweer uit elkaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Erika Costell🦋 (@erikacostell)

Tessa Brooks

Tessa Brooks was in 2017 samen met Jake Paul en is een grote bekendheid in Amerika. Zo is zij bekend als danseres, actrice en model en werkte zij met merken als Sketchers en Coca-Cola. Ook mocht Brooks optreden voor Disney’s Next Big Thing en The Pulse on Tour. Een dame die het goed voor elkaar heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tessa Brooks (@tessabrooks)

Alissa Violet

Alissa Violet is ook een van de ex-vriendinnen van Jake Paul. Dat Jake dus een type heef, is wel duidelijk. Zij is namelijk ook actief als influencer. Jake en Alissa waren tussen 2016 en 2017 een koppel, maar de twee gingen slecht uit elkaar. Zo beschuldigde Alissa hem van mentale en emotionele mishandeling, maar plaatste Jake later wel een foto van hen samen op sociale media, wat logischerwijs voor veel opschudding zorgde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alissa Violet (@alissaviolet)

Saxon Sharbino

Last but not least was Saxon Sharbino samen met Jake Paul in 2014. Zij staat bekend om haar rollen in horrorfilms als Hunter’s Cove (Stalker’s Prey) en Bedeviled. Daarnaast speelde Saxon ook in de actiefilm Beyond the Law. Dat zij voor zoveel films gevraagd word, is iets wat wij heel goed kunnen begrijpen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Saxon Sharbino (@saxon)