Sommigen van jullie hebben vast wel een keer een date gehad die een beetje tegen viel. Naja, kan gebeuren. Geen match. Maar… heb je dit ooit meegemaakt? Hier hebben wij een paar leuke verhalen op een rijtje staan.

 

Aparte uitdagende appjes na eerste date

“Onze eerste date was heel normaal en gezellig, maar meteen daarna stuurde hij een appje om te vragen hoe groot de geslachtsdelen van mijn exen waren. Ik was nogal verrast en vroeg uiteraard waarom hij dat wilde weten. Hierop antwoordde hij: ‘Omdat ik wil weten wat je doos gewend is.’ Letterlijk deze woorden. Ik heb het gesprek meteen afgekapt en nooit meer iets van me laten horen.”

Auto gestolen

Een man nam zijn date mee naar een hotel. Wanneer ze in de hotelkamer arriveerden, realiseerde de vrouw zich dat ze haar handtas in de auto vergeten had en vroeg ze hem om zijn autosleutels zodat ze om haar handtas kon gaan. Zonder er verder bij na te denken, gaf de man zijn sleutels af, maar de vrouw keerde niet meer terug. Ze ging er met zijn auto vandoor.

Spoeddienst

De man in kwestie nam zijn date mee op pad en trakteerde haar onderweg op een hotdog. Er bleef echter een stukje in zijn slokdarm steken, waardoor hij plots bloed begon op te hoesten. In allerijl werd hij naar de spoeddienst van het ziekenhuis gevoerd, waar hij zijn date achteraf onder invloed van de narcose vreemde berichtjes stuurde over haar fraaie achterwerk. Het koppel is achteraf getrouwd.

Waar is mijn geld?

Ik was voor mijn werk in Shanghai en een vrouw vroeg op Tinder of ik met haar wilde afspreken in een hotel. Er zouden meteen alarmbellen af moeten zijn gegaan. We deden wat drankjes in de lobby van het hotel en daarna wilde ze naar boven. Ze liet er geen gras over groeien en begon me meteen uit te kleden. Toen we klaar waren en ik weg wilde gaan vroeg ze: “Waar is mijn geld?” Ik vroeg haar wat ze bedoelde en ze begon te schreeuwen dat ze haar geld wilde. Ik gaf het niet en ze begon steeds harder te schreeuwen. De beveiliging kwam naar boven, maar gelukkig kon ik net op tijd ontsnappen.”

Koffiedate

“Ik was al een paar dagen met een leuke man aan het chatten op Tinder. Na een paar dagen gingen we koffie drinken. Hij zei ‘hoi’ en pakte meteen zijn laptop. Hij heeft het volgende uur niks gezegd en alleen maar op zijn laptop gekeken. Ik had alleen mijn telefoon mee. Ik dacht namelijk dat een koffiedate betekent dat je daadwerkelijk met elkaar praat. Ik had veel eerder weg moeten gaan.”

Rode vlek op haar kruis

“Omdat ik zelf nooit iets ergs/gênants heb meegemaakt tijdens een date, vertel ik het verhaal van een vriend van mij. Hij had ooit een date met een meisje die een lichte broek aan had. Tijdens het eten viel de pasta met rode saus precies op haar kruis. Ze moesten nog weg daarna en ze zaten in een andere stad, dus ze kon zich niet omkleden. Ze liep de rest van de avond met een rode vlek op haar kruis.”

Crimineel

“We zouden samen uitgaan, maar hij vertelde me dat hij eerst zijn vriend moest helpen ‘verhuizen’. Uiteindelijk bleek het dat hij een huis aan het leegroven was.”